zenesz_logo.png



Hatalmas siker a barlangszínházi nyitányon, felállva ünnepelte és negyed órás vastapssal jutalmazta a közönség az Aida című musical stábját a barlangszínházi nyitóelőadáson. A Soproni Petőfi Színház produkciója még kétszer látható ezen a játszóhelyen.

MG_3201-copy 700x.jpg

 

 

Óriási várakozás után került a nézők elé Elton John és Tim Rice darabja sztárénekesek főszereplésével Pataki András rendezésében. A produkció az évad és a társulat egyik legnagyobb vállalkozása, élőben játszó zenekarral, kórussal, táncosokkal, színi tanodásokkal, a Sopron Balettel kiegészülve nagyszabású díszlet és látványvilággal. Összesen mintegy százan dolgoztak megfeszített munkával azért, hogy az előadás színvonalasan, minőségi módon az igényes soproni közönség tetszését elnyerve kerüljön színpadra.

 

 

aida montage.jpg

 

 

A nyitány előtt a kulisszák mögött nagy izgalommal készültek a szereplők a bemutatóra. Az Aidát alakító Stéphanie Schlesser először énekelt musicalszerepet magyarul. Radamesként Vastag Tamás élete legnagyobb színészi és énekesi kihívására készülhetett. Füredi Nikolett - aki nem tudott részt venni az ősbemutatóban, mert elvállalt egy másik szerepet - most játszhatott először kedvenc musicalében, amelynek dalait fellépések alkalmával már énekelte. Szomor György, akinek az élete szinte összefonódott ezzel a darabbal, pedig nagyon várta, hogy az előadás képes lesz-e szíveket, lelkeket megérinteni. 

 

 

IMG_7436-copy 700.jpg

 

A közönség visszajelzése, a hatalmas ünneplés, a fantasztikus, katarzist idéző hangulat a tapsrendnél igazolta a várakozását és mindazokét, akik az Aida színpadra kerüléséért dolgoztak.

 

 

Még két alkalommal látható a nagysikerű előadás:

 

2017. június 30. péntek 20:00 - Barlangszínház

2017. július 1. szombat 20:00 - Barlangszínház

 

További információk: http://www.fertorakosikofejto.hu/barlangszinhaz.html