zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Június 17-én a Kobuci Kertben hallhatjuk a Blahalouisiana együttest. Könnyed gitárzene, fülbemászó dallamok, és egy első osztályú fiatal vendégzenekar, a Koalabell garantálja az önfeledt nyári szórakozást.

 

Blahalouisiana-e 700.jpg

 

 

Ez az este a csapat számára is meghozza a várva-várt kiszabadulást a próbaterem négy fala közül, a Blahalouisiana ugyanis jelenleg éjjel-nappal új lemezének munkálatain dolgozik. A tavaly megjelent debütáló album után – amely 12 magyar és angol nyelvű dallal remekül összefoglalta és lezárta az együttes első korszakát – máris új szerzeményekkel és továbbgondolt hangzással lepi meg a rajongókat. A koncerten természetesen elhangoznak majd a legújabb Blaha dalok – Ha élni felejtek és a Túl távol, elég közel – is, amelyek megjelenésükkel már az új zenei anyagot harangozták be. A zenekar július 17-én, szombaton a Kobuciban ad először ezen a nyáron önálló budapesti koncertet, és erre az eseményre egy nagy bejelentést is tartogat: a közönség itt megtudhatja, hogy az idei évben hol fogja megünnepelni öt éves születésnapját az együttes.

 

 

 

 

 

A koncert vendégzenekara a Koalabell lesz, melynek nemrégiben jelent meg első albuma, a rejtélyes „42” címmel. A brit rock behatású fiatal együttes a Blahalouisiana-hoz hasonlóan nemzetközi színvonalat hoz a Kobuci Kert színpadára. Aki szereti az igényes zenét, és rájött már, hogy itthon is gyöngyszemek teremnek, nem fog csalódni ezen a koncerten sem!

 

 

Blahalouisiana koncert 

Vendég: Koalabell

2017. június 17. – szombat

Kobuci Kert

 

Új klip: https://www.youtube.com/watch?v=o5sftb3Ga84

https://www.facebook.com/blahalouisiana/?fref=ts

www.goldrecord.hu