zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A hazai instrumentális zene úttörő basszusgitárosa, Muck Éva Bassology című első nagylemezének a kiadására készül. A nyáron megjelenő lemez előfutára a Born Free című dal és videoklipje, amelyet Szabó Magda művei ihlettek.

 

MuckEva_videoklip_700x.jpg

 

 

A nemzetközi zenei életben „Húrok királynőjeként” is emlegetett, zenész felmenőkkel büszkélkedő 23 éves basszusgitárosban megvan minden, ami a sikerhez kell: fiatal erő, kivételes érzékenység és kísérletező kedv. Széleskörű szakmai elismertséget a Queen of Strings (2015) amerikai tehetségkutató verseny győzteseként szerzett. Az ínyenc és a szélesebb közönség számára is könnyen fogyasztható instrumentális dalokat felvonultató nagylemezen a jazz, a pop, a hip-hop, a drum ’n bass és a funk hatása is felfedezhető lesz. Sajátos, kompromisszumok nélküli Born Free című szerzeménye egyszerre lazulós és kifinomult. Nem kell félni tőle, nem bánt, csak meglebegtet!

 

Védjegy: a basszusgitár határait feszegető örök kísérletező kedv

Díj: Queen of Strings 2015 - amerikai tehetségkutató verseny

Mottó: A nő erős, bátor, és ha felismeri a maga küldetését, mindenre képes és alkalmas - Szabó Magda

Különös ismertetőjegy: játékos, humoros, védelmet nyújtó hármas ikrek (2 fiú, 1 lány)

 

 

 


Az  instrumentális zene elkötelezett követői, valamint a gyűjtők örömére a hamarosan érkező Bassology című album limitált kiadású bakelitlemezen is elérhető lesz. A Muck Éva Projektet legközelebb június 22-én a CSTP Feszten hallhatja a közönség a Várkert Bazárban.

 

Billentyű: Iván Szandra

Dob: Sánta Dániel

Basszusgitár: ÉVA MUCK BASS

Pontos helyszín: Várkert Bazár, Öntőház udvar

 

Muck Éva az NKA Cseh Tamás Programjának támogatottja.

 

Facebook: https://www.facebook.com/evamuckbass/?fref=ts