zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Az egykori Kispipa helyén nyílt meg Budapest első beerstro-ja a MALTeR, mely a zenei hagyományokat folytatva élő zenével várja az idelátogatókat. Június 8-án az Asphalt Horsemen ad akusztikus koncertet.

Malter_Asphalt-web 700.jpg

 

 

 

A legendás Kispipa étteremben Seress Rezső, a „Szomorú vasárnap” szerzője zongorázott esténként a hatvanas években. A MALTeR követve a zenei hagyományt június 8-án a Fonogram díjas Asphalt Horsemen rockbandát látja vendégül.  A helyszín – amely az igényes kézműves sörök mellett kiváló konyhával várja a vendégeket – a koncertre egy különleges sör kombóval, a BBQ oldalas Hekkelberg sör párosítással készül, amit ezúttal akciósan fogyaszthatnak a vendégek.

 

Az Asphalt Horsemen 2010-ben örömzenélésnek indult, ekkor már volt pár feldolgozásunk a Lynyrd Skynyrd-től, a Black Stone Cherry-től, és a Pride & Glory-tól, majd elkezdtek saját nótákat írni. Az első lemezük – Asphalt Horsemen –megjelenését követően számos magyar‐ és európai (finn, olasz, cseh, román) klubkoncerten és fesztiválon léptek fel. A Rádió Rock tavaly májusi indulásától kezdődően napi rotációban játssza nagy sikerrel dalaikat. 2016. novemberében megjelent második lemezükkel – Brotherhood – idén Fonogram díjat nyertek az év hazai hard rock vagy heavy metal album hangfelvétele kategóriában.

 

A MALTeR Beerstro-ban a közép-európai, kiadós, mégis ínyenc ételek széles palettájáról válogathatunk, melyek remekül illenek a ház söreihez. A június 8-án este idelátogatók egy fergeteges akusztikus rock koncert részesei lehetnek, garantálva egy jó hangulatú, kellemes csütörtök esti kikapcsolódást!

 

 

 

Új videó a Brotherhood c. lemez Dwon in the Dirt c. dalához.

 

 

 

 

ASPHALT HORSEMEN koncert

2017. június 8. este 20:00 óra

Helyszín: MALTeR BeerStro – beer & food

(1071 Budapest, Akácfa utca 38.)

 

www.asphalthorsemen.com

www.facebook.com/asphalthorsemen