zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
„42” címmel megjelenik hazánk egyik legígéretesebb, dallamos rock zenét játszó zenekarának debütáló albuma. A lemez bemutató koncertje május 18-án lesz a Robotban.

 

kb 700.jpg

 

 

 

Május közepén jelenik meg az első teljes Koalabell album nyolc remekbeszabott brit rock behatású dallal. „A számok témájának jelentőse része magánéleti vonatkozású, valakihez íródtak vagy önreflexiók. A dalokban érezhető teret, repülés közeli érzetet a vizuális világunkba is igyekszünk átültetni” – meséli Balla Balázs, a zenekar énekese

 

A beharangozó „Szabad ég” című számukat több rádió is játszotta már a megjelenést megelőző hónapokban. A „Heaven’s Everywhere” nyitódalhoz pedig tavaly tavasszal készített klipet az Koalabell. A srácok még további két videót terveznek a lemezhez.

 

 

 

 

 

„Az album címadó dala: 42. Mivel az életünkből is egy hosszabb időt ölel fel az elkészült anyag, kézenfekvőnek tartottuk, hogy olyan számot válasszunk címadó dalnak, ami ezt összefoglalja és rólunk szól. Arról hogyan képzeljük el a jövőnket, és miként éltük meg a velünk történteket az együtt töltött évek során. A szám címe az első próbánk időpontjából ered, ami 2009. március 28-án volt. 2+0+0+9+3+28 = 42!” – meséli Balla Balázs. 

 

 

 

kb 500.jpg

 

A 2009-en alakult együttesre számos tehetségkutatón felfigyeltek, megnyerték a Dürer-kert által szervezett gimnazista zenekarok tehetségkutatóját (2011), majd a paksi Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztiválon értek el II. helyezést (2013). Elsők lettek a balatonboglári Légrádi Antal tehetségkutatón, melynek köszönhetően szerepelhettek a 2014-es Budapesti Music Expón. 2015-ben az NKA - Cseh Tamás Program által előzenekarként járták az országot, és most – szintén a program támogatásával – a korábban megírt szerzeményeiket összefoglalták egy albumon.

 

A lemezbemutató koncert május 18-án lesz az újranyitott belvárosi Robotban (a Fogas Ház alatt).

 

Koalabell „42” lemezbemutató koncert

Robot (Akácfa u. 49, Budapest, 1073)

2017. május 18. 20:00 óra

 

https://www.youtube.com/watch?v=1S84xw4Jtac

https://www.youtube.com/watch?v=EfdN5uvYm9s

https://www.youtube.com/watch?v=8u6DZlzpbl0

https://www.facebook.com/events/452242371776696/

www.goldrecord.hu