zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
A több, mint egy évtizede töretlen népszerűségű együttes újabb vizuális kalandra szánta el magát. Új videójukat az Arcok, utcák, nevek című dalhoz a Deák téri óriáskeréken forgatták Budapesten.

Magashegyi_700.jpg

 

 

A rajongóknak még egy tavaszi meglepetést tartogat a zenekar, május 19-én a Budapest Parkban adnak koncertet minden eddigit felülmúló látvánnyal fűszerezve!

 

Új videóval és fővárosi nagykoncerttel köszönti a tavaszt a Magashegyi Underground. Az Arcok, utcák, nevek a zenekar harmadik, Talált tenger című lemezén található „Árnyékok”-hoz hasonlóan Beck Zolival koprodukcióban született, a zenészek közötti szoros barátság jegyében. A dal hangszerelése és utómunkálatai pedig ismét Toldi Miklós munkáját dicsérik. A nemrég elkészült videóhoz ezúttal egy különleges helyszínt, a Deák téri óriáskereket választotta a csapat.

 

„Mindig is kísérletező zenekar voltunk, mind a zenében, a klipjeinkben és a vizuális megjelenésben egyaránt. Kíváncsiak voltunk, hogy az óriáskeréken ülve hogyan nyílik ki Budapest. A budapesti » Arcok, utcák, nevek « – meséli Bocskor Bíborka énekes.

Május 19-én a Budapest Parkban találkozhatunk a Magashegyi Undergrounddal, ahol újragondolt és kiemelkedően látványos vizuállal és a Je Sois Belle – a nőiességet újrafogalmazó magyar divattervező brand – ruhakölteményeivel kápráztatják majd el szemünket. A Magashegyi Underground koncertje előtt Marge és zenekara melegíti be a hangulatot.

 

 

 

 

Magashegyi Underground koncert

2017. május 19., péntek  

Budapest Park (Budapest, Soroksári út 60, 1095)

www.goldrecord.hu

https://www.facebook.com/MagashegyiUnderground/?fref=ts 

http://www.budapestpark.hu/event/magashegyi-underground-20170519