zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Pozsony, Budapest, Nürnberg, Berlin városait érinti a Central European Tour 2017, melyhez 8 zenekar, köztük 3 magyar csapat csatlakozott. A Rock ’N’ Roll Train egyik állomása a budapesti Backstage Pub lesz, április 29-én este.

 

The Trousers 2017_700.jpg

 


A Trousers háza tájáról friss info, hogy a Cs. Szabó Zoltánt, Gulyás Antal, ’Samu’ váltotta a doboknál. A csapat már új nagylemezén dolgozik, de a 2015-ben megjelent Mother Of Illusion nagy sikere még ma is kitart, számos országban – és persze itthon is – kiválónak értékelte a szakma a lemezt, aminek köszönhetően koncertek sora nyílt meg a zenekar előtt. A hazai klubok és fesztiválok mellett játszottak/játszanak Európa számos városában, Koppenhágától Berlinen át Prágáig. Kísérték a Tankcsapda vagy a Supernem mellett a Black Stone Cherryt (USA), az Atomic Bitchwax-ot (USA) a Peter Hook & the  Lights-ost (UK), a The Blue Van-t (DK), a Peter Pan Speedrock-ot (NL), a Barb Wire Dolls-t (GR) és a Honky-t (USA) is. Kőváry Zoliék április 27-én Nyitrán melegítenek a pozsonyi és budapesti koncertekre.

 

 

 

 

 

 

 

Segítségükre lesz ebben a The Royal Freak Out is, akik energikus, feszes rockzenéje elektronikus hatásokkal keveredik. A srácok az eddigi két EP után 2017-ben új nagylemezt is terveznek. A hazai csapatok táborát erősíti a második szülinapját ünneplő Continoom is. A zenekar különböző zenei stílusokat kever olyan újszerűen, hogy abból egy igazán érdekes, fúziós zene keveredik, amiben mindig találsz valami új elemet, valamit, amire még nem számítottál. A három hazai csapat mellé három külföldi is koncertezik Budapesten. A német honból érkező MyArms és a Basin City Orchestra mellett a szlovák Wasabi Circus-t is láthatja majd a Backstage Pub közönsége.

 

 

rfo 17 - karoly rucska bw 700.jpg

 

The Royal Freak Out - Fotó: Rucska Károly

 

 

 

 

Central Europe Tour Festival 2017

Backstage PUB (1068 Budapest, Városligeti fasor 44.)

2017. április 29. 18:00

Esemény: https://www.facebook.com/events/394694460902861/

 

Fellépők:

The Royal Freak Out, The Trousers, Wasabi Circus (Sk), MyArms (D), Basin City Orchestra (D)

 

 

 

The Trousers info:

 

Web: http://thetrousersband.com/hu/

Facebook: https://www.facebook.com/thetrousers/

Instagram: https://www.instagram.com/the_trousers/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCdDps2ldykAlH539qUkwJgg