zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Kovács Tamás Band 2014-ben alakult pop-rock formáció. Névadója Kovács Tamás énekes, dobos, gitáros-dalszerző, a 2013-as "Debrecen hangja" tehetségkutató győztese.

 

ktb jav_700.jpg

 

 

Korábban már írtunk Kovács Tamás énekesről, akkor annak kapcsán, hogy megjelent első EP-je. Azóta egy zenekar szerveződött az énekes köré, és elkészült az első magyar nyelvű daluk, valamint annak klipje is.

 

A Kovács Tamás Band 2014-ben alakult pop-rock formáció. Névadója Kovács Tamás (énekes, dobos, gitáros-dalszerző) a 2013-as "Debrecen hangja" tehetségkutató győztese. Tamás a verseny megnyerése után úgy döntött, saját dalok írásába kezd. 2015-ben jelent meg az „Anywhere” című kislemeze, melyen 5 dal található.

 

Ezt követően akusztikus formációként járták az országot, majd 2016-ban 4-fősre duzzadt a zenekar, amikor Kurucz Marcell dobos csatlakozott a bandához. A jelenlegi felállás: Kovács Tamás-ének, gitár, Pasch Ernő-gitár, Kovács Zoltán-basszusgitár és Kurucz Marcell-dobok.

 

A zenekar legújabb magyar nyelvű szerzeménye, a "Mindig Gondolj Rám”, és egyben a hozzá tartozó videoklip a napokban debütált az online videómegosztókon. A slágergyanús, húzós nótában a jó kis gitárszólók, a szépen felrakott vokálok, az ügyes hangszerelés, és a remek ének azt sugallják, hogy ígéretes formáció született.

 

 

 

 

A Kovács Tamás Band tervei között szerepel egy új kislemez, melyre már íródnak a dalok, továbbá minél több koncertet szeretnének adni országszerte.

 

Facebook: https://www.facebook.com/kovacstamasofficial/?fref=ts