zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Elkészült a Fish! Idő van című lemezének hatodik klipje a Számolj hármat című dalra. A munkálatokat az NKA támogatta.

 

IMG_1902-e14906_700.jpg

 

 

A zenekar a 2014-es Nyomot hagy után ismét a PixelFilm stábjával és Tokay Péter rendezővel dolgozott, aki a frontember, Krisztián utolsó pillanatban megírt forgatókönyvét vitte filmre.

 

Krisztián januári lábműtétje és a jelenleg is zajló rehab miatt a régóta tervezett forgatás csak most tudott megvalósulni, természetesen néhány tipikusan Fish!-es csavarral: Péter, a stáb és a zenekar is önmagát alakítja a videóban, az operatőr szerepében viszont a nemrég szintén lábműtéten átesett Szűcs Szabika nemzetközi ex-rocksztár és csúcshangmérnök brillírozik. Gyönyörű képi világ, mesteri feszültségkeltés és Oscar-gyanús alakítások.

 

 

 

 

 

Hazánk legjobb popmetal zenekara legutóbb március 25-én és 26-án dupla koncerten az A38-on mutatta be diszkográfiája legfrissebb darabjának, az Idő van című albumának anyagát, amely már akkor minden várakozást felülmúlt. Megdöntötte a Deezer hazai albumhallgatási rekordját, elővételben elkelt az összes jegy a lemezbemutatóra, miközben a korong (és a popszakma) egyik ősslágerét, a Ne is figyelj rám című dalt a toplisták élére repítve rotálták rongyosra a rádiók.

 

 

Ha újrahallgatnád a lemezt:

Deezer: http://www.deezer.com/album/12610752

iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/ido-van/id1092534190?l=hu

Spotify: https://open.spotify.com/album/7hsX9yLQTI8MO5JX0eDPv8

 

https://www.facebook.com/fishzenekar/?fref=ts

www.goldrecord.hu