zenesz_logo.png



A csapat 2017 első negyedévében az ország leghíresebb klubjaiban ad várhatóan teltházas koncerteket. A tavaszi turné egyik csúcspontja egy születésnapi koncert lesz május 4-én a Budapest Parkban.

 

margaretakva-700.jpg

 

 

A Margaret Island tavaly nyáron az egyik legnépszerűbb hazai fesztiválzenekaraként bejárta az egész országot. A sikerre való tekintettel most ismét turnéra indulnak, amelyet Debrecenben meg is nyitottak egy teltházas koncerttel. A korábbi és a decemberben megjelent „Bakancslista” című albumuk anyagát hallhatjuk országszerte egy-egy örömzenélés keretében. A repertoárban többek között legújabb slágerük, a „Veled minden” is szerepel, amely már második hete listavezető a Petőfi Rádióban.

 

A turné végállomása a Margaret Island eddigi legnagyobb koncertje lesz a Budapest Parkban május 4-én, ahol harmadik születésnapjukat ünneplik majd meg a rajongókkal közösen.

 

 

 

 

„Rengeteg olyan dolog történt velünk az utóbbi időben, amiről kiskorunk óta álmodoztunk, így kihúzhattuk a saját bakancslistánkról. Ezekből az élményekből íródtak az új lemez dalai, de vágyaink beteljesülésének tartjuk ezt az országos turnét, és a harmadik születésnapi koncertünket is a Budapest Parkban, amire már nagy izgalommal készülünk” – nyilatkozta Lábas Viki, énekes.

 

 

Margaret Island 2017 tavaszi turné állomásai:

 

febr. 11. – Debrecen - Roncsbár

febr. 18. Kapuvár – Shop-Stop

febr. 25. Székesfehérvár – Fezen Klub

márc. 4. Kecskemét –  TEKA

márc. 10. Szolnok – Váróterem
márc.11. Kiskunfélegyháza- Rocktár
márc.16. Nagyvárad – Moszkva Kávézó
márc.18. Gyöngyös – Start Műhely
márc.23. Nagykanizsa – Hevesi Sándor Művelődési Központ

márc. 24. Veszprém – Expresszó
márc. 25.Kaposvár – Hang-Ár

márc. 31. Mosonmagyaróvár – Klub Faház

ápr. 01. - Tatabánya – Roxxy Music

máj.04. - Budapest Park


www.goldrecord.hu

https://www.facebook.com/margaretisland

 

https://bit.ly/1zUc7m3
https://apple.co/2ku9tPf
https://spoti.fi/2lrWAtf
https://bit.ly/2lyAkdW