zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Igazi koncert különlegességgel nyitja az évet a Balkan Fanatik az Akvárium Klub KisHalljában, 2017. február 25-én, szombaton.

 

BF 700.jpg

 

 

2017 tele és tavasza is rengeteg újdonsággal szolgál majd a Balkan Fanatik régi és új rajongói számára: az első fontos hír, hogy a zenekar idén is megtartja a már korábban is rendkívül népszerű Farsangi koncertjét a fővárosban – egy kisebb izgalmas csavarral.

 

Igazi koncert különlegességgel nyitja az évet a Balkan Fanatik az Akvárium Klub KisHalljában, 2017. február 25-én, szombaton. A felfrissült banda a kedvelt slágerek mellett vadonatúj dalokkal is jelentkezik ezen a koncerten. Ősbemutató is várható! A koncert sztárvendége a Fourtissimo fúvószenekar lesz. A formáció rendkívül hangulatos jazz-funk / rock oldalát is megcsillogtatja majd az este folyamán.

 

A Balkan Fanatik tavaly Karácsonykor megjelent, “kísérleti” projekt CD-je, amely a csapat mélyművészeti oldalát kedvelő jazz / electronic / crossover műfaj rajongóknak kedveskedett, főként a két főhős, Lepe és Jorgosz projektje, a hazai jazz éra kiválóságainak közreműködésével jött létre. Egy, a népzenét a jazzel és elektronikával ötvöző, új crossover világzenei albummá nőtte ki magát, s az Urban Fragments címet kapta. Ennek kapcsán IDE KATTINTVA egy interjút is láthattok a zenekarral.

 

Új Balkan Fanatik lemez és klip 2017-ben

 

A 2015-ben megjelent Csókolj meg, babám című nagylemez után 2017 tavaszán friss koronggal jelentkezik a csapat, melynek első hírnöke a Szeretsz-e még című dal, melynek klipje a Petőfi TV-ben debütált január 28-án este, aztán felkerül a csapat YouTube csatornájára is. Természetesen ez a dal, több friss szerzeménnyel együtt Farsangi bulin is felcsendül majd, igazi ősbemutató várható tehát az új lemez kapcsán!

 

 

 

 

A Farsangi koncerten ismét garantált a jó hangulat, ne hagyd ki!

 

Jegyek:

Kedvezményes elővételes: 1800 Ft

Normál: 2200 Ft

Jegyvásárlás: direkt link ITT!

Facebook esemény: IDE KATTINTVA

Kapu: 20:00

 

Web: http://www.balkanfanatik.com/