zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Závodi Marcel és Berkes Olivér dala 2017-ben az Eurovízió magyarországi legjobbjai között! A #háttérzaj már minden zeneáruházban elérhető!

 

zĂĄv 700.jpg

 

 

A #háttérzaj című dal, melynek zenéjét a fiatal tehetség, Závodi Marcel, szövegét pedig édesapja, Demjén Ferenc zenekarvezető-billentyűse szerezte, idén a nemzetközi porondra való kijutásért verseng, hétről hétre nagyobb eséllyel, s most már az elődöntőből továbbjutva várja a következő fordulót. Berkes Olivérrel közös előadásáról a Dal 2017 zsűrije is nagyon elismerően nyilatkozott.

 

A #háttérzaj elérhető többek között:

 

Youtube / Deezer / Spotify / A dal szövege ITT

 

Marcel, aki Zävodi néven működteti saját projektjét, mindössze 17 éves, de már most olyan előadókkal dolgozik együtt, mint Koncz Zsuzsa, Király Viktor és Király Linda, Dallos Bogi és Szabó Ádám, tavaly év végén pedig legfiatalabbként vehetett részt a lengyelországi jogvédő, a ZAIKS Songwriting Camp nevű eseményén, ahol nemzetközi szinten dolgoztak együtt dalszövegírók, zeneszerzők, DJ-k és producerek. Marcel minden kategóriában jeleskedik, ezért egy személyben látta el remekül a rá bízott feladatokat. A projekt a Zeneszöveg.hu támogatásával valósulhatott meg.

 

 

 

Itt a The Postmen első dala, a Stupidity - Czutor Zoltán (Belmondo) és Závodi Marcel közös formációja

 

 

czutor_zoltan_photo_700.jpg

 

A Belmondo énekesével közös új projektje, a The Postmen első dala, a Stupidity már elérhető az alábbiakban:

 

Youtube

iTunes

Deezer

A dal szövege ITT

 

 

Czutor Zoltán az alábbiakat nyilakozta a projekt kapcsán: “Marci együtt járt a fiammal, Győzővel a Földessy Margit Színitanodába. Ott találkoztam vele először egy gálaműsoron, ahol gitáros-énekesként lépett fel. Akkor kb. 14 éves lehetett, most 17. Azóta többször belefutottam az igen különleges és muzikális elektronikus zenei munkáiba és elküldtem neki az egyik dalötletemet. Nagyon lelkes lett, szimpatikus volt neki a Beatles párhuzam is, így csinált belőle egy olyan 60-as évek utánérzéssel átitatott dalt, ami hangzásában már egyértelműen 2017. Ritkán fordul elő velem, hogy valaki úgy nyúljon a dalötletemhez, hogy kirázzon a hideg amiatt, hogy mennyire meglepő, új textúrákat és harmóniákat varázsol alá. Zävodi Marcival pont ez történt.”

 

Zävodi korábban MC Kemon-nal közös dalt is készített, melyhez klip is készült. A #MONEYTALK$ szintén elérhető az áruházakban.

 

Youtube

iTunes

Deezer