zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
KISS BARNA szlogenje immár 14 éve változatlanul így hangzik: "A zenés verselés nem csupán értelmiségi nyafogás".

 

 

KB 700.jpg

 


A NEMADOMFEL, a PATAKY MŰVEK és a VILLON TRIÓ zenekarok gitárosának negyedik szólólemeze Minden valahol címen jelent meg 2016. december 20-án. Az albumot KISS BARNA zenész barátaival 2016. december 23-án mutatta be a Nem Adom Fel Kávézóban, Budapesten.

KISS BARNA – zenész, dalszerző


Kiss Barna PRESSER GÁBOR felkérésére került be a Vígszínház Popfesztivál40 színdarabjának zenekarába, ám hosszú út vezetett idáig. Első magyarországi és erdélyi turnéjára 2003-ban indult Francois Villon balladáival. FALUDY GYÖRGY az első perctől kezdve támogatásáról biztosította a zenés verselés világában, mely egyben jelentett felelősséget és különleges erőt a folytatáshoz. A FALUDY-VILLON turné sikerein felbuzdulva SÁNDOR-SÁNDOR EST címen következtek Petőfi Sándor és Weöres Sándor versei, majd saját dalok.

 

 

kissbarna_mindenvalahol_boritohatul.jpg

 

 

KISS BARNA szlogenje immár 14 éve változatlanul úgy hangzik, hogy "A zenés verselés nem csupán értelmiségi nyafogás", hiszen eltökélt szándéka, hogy bebizonyítsa: bárhol lehet verseket énekelni, ám legtermészetesebb az utcán, az egyszerű emberek társaságában.

Az évek során a hazai könnyűzenei élet számos elismert művésze csatlakozott KISS BARNA előadásaihoz, s közülük Makó Péterrel (CSÍK ZENEKAR), Ferenczi Györggyel (RACKAJAM), Kárpáti Dódival (QUIMBY), Varga Liviussal (QUIMBY), Török Ádámmal (MINI), Németh-Szabó Mariannal "Ilyen a Szerelem" című saját dalait tartalmazó CD lemezén is együtt muzsikált. 

MAKÓ PÉTER (Csík Zenekar): "Élmény volt a felkészülés és a megvalósítás is..." 
FERENCZI GYÖRGY (Rackajam): "Azért volt jó muzsikálni ezen a lemezen, mert imádom a kultúr-bluest..." 
KÁRPÁTI DÓDI (Quimby): "Hagyományos folk-rock zenében ritkán veszek részt, ez azonban úgy tűnik kivétel..."

 

Zenész kollégák ajánlják Kiss Barna új lemezét, ami innen ingyenesen letölthető!

 

Kiss Barna Facebook: https://www.facebook.com/kissbarna?fref=ts