zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
2017. január 12-e és 14-e, csütörtök és szombat között rendezik meg első alkalommal az S8 Underground Rockfesztivált Budapesten.

 

Feltehetően már sokan értesültek róla, hogy ezen a héten – január 12., 13. és 14. – egy óriási buli készülődik az S8 Underground Clubban! Az I. S8 Underground Rockfesztivál keretében HÁROM NAP alatt, KÉT TEREMBEN, összesen 28 ZENEKART nézhettek meg élőben! Aki szeret új, avagy kevésbé ismert bandákat felfedezni magának, annak mindenképp ott a helye!

 

Két zenekart szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani:

 

 

ultrarev 700.jpg

 

 

UltraRev az S8 Rockfesztiválon

2017. január 13., péntek 19.30

S8 Underground1148 Budapest, Kerepesi út 26.

 

Az UltraRev tagjai a Kőbányai Zenei Stúdió növendékeiként ismerték meg egymást, ez lesz második közös koncertjük. Rock klasszikusokat adnak elő Ozzy Osbourne-tól, a Guns N’ Rosestól, az Extreme-től, az RHCP-től, de már készülnek saját dalaik is, melyekből talán ízelítőt nyújtanak az S8 közönségének az év első péntek tizenharmadikáján. Dallamközpontú hard rockjukat életenergia járja át, amit a karizmatikus énekesnő, Karacs Martina lendületes és dinamikus előadásmódja alapoz meg. A zenekar további tagjai: Vigyinszki Máté, gitár; Marton Bence, basszusgitár; Gazsi Máté, dob.

 

A banda 19.30-kor nyitja a fesztivál második napját a Black teremben, utánuk olyan tehetséges zenekarok lépnek a színpadra, mint a Sniffin’ Glue, a Don’t Stop, a Darjeeling Band és a MegaHertz.

 

Napijegy: 800 Ft
https://www.facebook.com/ultrarevband/

 

 

 

 

ceasar 700.jpg

 

 

Caesar’s Bread az S8 Rockfesztiválon

2017. január 14., szombat 20.00

S8 Underground – 1148 Budapest, Kerepesi út 26.

 

Az alter és indie-elemekkel átszőtt, dallamos rock zenét játszó Caesar's Bread ezúttal az S8 Underground rock-fesztiváljának deszkáját gyűri maga alá, hogy ütős koncerttel nyissa a fesztivál szombati napját, mintegy megalapozva ezzel a jó hangulatot a többi fellépő és a közönség számára!

 

A Red színpadnál várják a zenére éhes hallgatókat, ahol utánuk a Kódolatlan álmok, a Gazemberek és a Kilences Terem nevű zenekarok lépnek föl.

 

A Caesar’s Bread tagjai:

Acsády-Pongyor Áron – ének

Lukács Levente – szólógitár

Kabdebó Mátyás – ritmusgitár, akusztikus gitár, ének

Farkas Miklós – basszusgitár

Bärnkopf Ábel – dob

 

Napijegy: 800 Ft
https://www.facebook.com/caesarsbread/?fref=ts