zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
A Magyar Jazz Szövetség Menedzserműhely címmel indítja el új sorozatát a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

 

balĂĄzs elemĂŠr.jpg

 

 

Balázs Elemér

 

A projekt valójában egy zeneművészeti menedzsment szakmai továbbképzés, mely elősegíti a művészek és a zenekarok érvényesülését. Célja a pályázási lehetőségek bemutatása, hazai és határon túli koncertszervezéssel kapcsolatos tudnivalók megosztása, valamint a közösségi oldalak építése, a produkció közönségének szervezése és a kommunikációs lehetőségek bemutatása.

 

Az előadás szeminárium jelleggel havonta egy alkalommal jelentkezik a Budapest Jazz Clubban. A menedzserműhely szakmai nap két részből áll össze. Az első részben az előadók szemináriumot tartanak, majd a szünet után közös koncertet adnak a meghívott művésziskolák növendékeivel.

 

 

fj_1_645x.jpg

 

Fábián Juli

 

 

A szakmai továbbképzést olyan kiemelkedő hazai jazz muzsikusok tartják, akik saját produkciójukat sikerre vitték és példaértékű munkásságuk a zeneiségen túl az önmenedzselésben is megnyilvánul. Az előadássorozat vezetője és moderátora Bordás József, a Magyar Jazz Szövetség vezetőségi tagja.

 

Az első előadásra 2017. február 27-én kerül sor a Budapest Jazz Clubban.


Program:

 

Balázs Elemér a Balázs Elemér Group működéséről és az elmúlt 16 évéről beszél,

 

Fábián Juli megosztja a hallgatósággal jazz- és popzenei sikereinek titkát és az oda vezető utat

 

Bordás József a Nemzeti Kulturális Alap által kiírt pályázatok “koncertsorozatok megvalósítása” altémájának köréről tart előadást.

 

A szeminárium után a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium Jazz tanszakos növendékeinek zenekara a meghívott előadókkal közösen adnak koncertet. Az eseményt jamsession zárja.

 

A rendezvény ingyenesen látogatható. Elsősorban a szakmai közönség jelenlétére számítunk.

 

Az esemény Facebook oldala:

https://www.facebook.com/events/251794248594310/