zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Fekete-fehér, melankolikus hangulatú, minimál stílusú videoklippel jelentkezik a The Immigrants, amit a pécsi rockzenekar a Granted című dalához készített.

 

The Immigrants_700.jpg

 

 

„Ezt a dalt tavaly írtam egy szakítás után, amikor nemcsak egy szerelem ért véget, hanem búcsút intettem az addigi életformámnak is, vagyis lezárult egy fontos életszakaszom. Sok volt a változás körülöttem abban az időben, és rengeteget gondolkodtam azon, hogy mennyi mindent veszünk készpénznek, miközben egészen jelentéktelen és nagyon fontos dolgokról is kiderülhet, hogy egyáltalán nem magától értetődőek. Mivel a Granted egy őszinte és nagyon egyszerű dal, hangulatában hasonló, letisztult videoklipet képzeltünk el hozzá. A koncepciót Misota Dániel (Zanzinger) hozta, a végeredmény pedig egy minimál stílusú, fekete-fehér klip lett. Talán szokatlan, hogy a klipet hamarabb leforgattuk, mint ahogy a dalt rögzítettük volna a csillebérci Studio Einz-ban, ez általában fordítva szokott történni. A forgatáson egy demófelvételt használtunk” – mesélte a klipforgatásról Badric Adorio, a The Immigrants frontembere.

 

 

 

 

 

A Granted című dal online kislemez formájában jelent meg a Music Fashion Kiadó gondozásában, amit mostantól időről időre egy izgalmas zenei csomag követ.

 

„Az a tervünk, hogy havonta-kéthavonta jelentkezünk egy kétdalos online kislemezzel és egy új videoklippel, amelyek egy adott téma köré csoportosulnak majd. A zenei csomagban emellett mindig lesz valami szokatlan, különleges produkció, amire valószínűleg nem számít tőlünk a közönségünk, de reméljük, tetszeni fog nekik” – tette hozzá Badric Adorio.

 

A The Immigrants szerencsére nemcsak a virtuális térben aktív, hanem a koncerthelyszíneken is. A zenekar márciusban újabb európai turnéra indul. A két és félhónapos körúton nemcsak Magyarországon, hanem külföldön, például Szerbiában, Horvátországban, Ausztriában, Szlovákiában, Szlovéniában és Olaszországban is fellépnek, nyáron pedig újra itthon, a hazai fesztiválokon lehet majd találkozni velük. 

 

 

A zenekarról röviden:

 

A The Immigrants  progresszív space indie-rock zenekar. Badric Adorio (ének, basszusgitár), Károlyfi Balázs (dobok), Sápi Szabolcs (gitár) alapították Pécsen 2011-ben.  Az együttesnek az RTL televízió tehetségkutató műsora, a Csillag Születik hozott ismertséget 2012-ben. Debütáló, Best of Immigrants című lemezük 2013-ban jelent meg. Második nagylemezük, az I Need Help 2016. tavaszán látott napvilágot, és az új dalokkal a fiúk 46 napos európai turnéra utaztak, melynek során még Oroszországban is felléptek.

 

Bővebben:

https://www.youtube.com/user/theimmigrantsmusic

https://www.facebook.com/theimmigrantsofficial/?fref=ts