zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Páratlan élményre számíthatnak azok a szerencsések, akik Orosz Zoltán harmonikaművésszel és rangos zenésztársaival ünnepelhetik együtt az újévet.

 

OZ 700.jpg

 

 

Páratlan élményre számíthatnak azok a szerencsések, akik Orosz Zoltán harmonikaművésszel és rangos zenésztársaival ünnepelhetik együtt az újévet, a világjáró harmonikaművész India, Szingapúr és Szibéria után, végre itthon örvendezteti meg a rajongókat, egy fergeteges újévi örömkoncerttel.

 

Az élmény garantáltan páratlan, bár a fellépők száma páros: a hat nemzetközileg ismert és elismert előadóművész egy egészen különleges, új műsorral készül az estére.

 

Fellépő művészek:

 

Orosz Zoltán – Artisjus- és eMeRTon-díjas harmonikaművész

Borbély Mihály – Kossuth- és Liszt-díjas előadóművész

Horváth Kornél – Kossuth-díjas ütőhangszerművész

Kelemen Barnabás – Kossuth- és Liszt-díjas hegedűművész

Lattmann Béla – Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett basszusgitár-művész

Roby Lakatos – Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjével kitüntetett hegedűművész

 

Francia sanzon, orosz cigánydal, argentin tangó, a Balkán páratlan ritmikai világa, világzene, jazz, filmzene és magyar népdal – megannyi zenei stílus egy koncerten, a magyar zenei élet kiemelkedő előadóinak fergeteges előadásában!

 

A koncert ebben a formában még soha nem került bemutatásra, így igazi premierről beszélhetünk, melynek egyediségét az is fokozza, hogy e különleges zenei stílusok olykor duó formációk előadásában hangzanak el: a végig színpadon lévő harmonikaművész mellé egy új partner érkezik, így az egyik legintimebb, legdinamikusabb s egyben legnehezebb előadói formában csodálhatjuk meg e páratlan művész tehetségét.

 

Természetesen a végén a közös produkciók sem maradnak el, a tüzes ritmusok, a gyönyörű dallamok és a hat művész szenvedélyes előadásmódja igazi energiabombaként bizonyára mindenkit feltölt majd a következő 363 napra, így a koncertélménnyel Karácsony után már az új év második napján is ismét megajándékozva érezhetjük magunkat!

 

Orosz Zoltán és Barátai - Újévi örömkoncert világhírű virtuózokkal!

2017. január 2.  19 óra

MOM Kulturális Központ - 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

 

Jegyek kaphatók a mom.jegy.hu oldalon, az Interticket hálózatában, valamint a MOMkult jegypénztárában.

 

Facebook: https://www.facebook.com/zoltanorosz.accordion/