zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
A Harmónia Jazzműhely rendezésében december 30-án ELSA VALLE AFROCANDO koncertezik a Budapest Jazz Clubban.

 ElsaValle_2_700.jpg

 

 

A Magyarországon élő tüzes, féktelen energiájú kubai énekesnő, a londoni 606 Clubban márciusban tomboló sikert aratott ELSA VALLE, a közönség egyik nagy kedvence, mindig is magához illő kísérettel lép fel. Legújabb formációja is világszintű zenészekből áll.  Elsa férje, a francia kritikusok által Európa legegyedibb jazzénekesének tartott WINAND GÁBOR a kíséretben is fog jeleskedni nem csak háttér vokált szolgáltat, de szaxofonozik, fuvolázik és billentyűs hangszereken is játszik.

 

A zongorista TZUMO ezen a hangszeren nagyhatalomnak számító országunkban is a legjobbak egyike. Bőgőn a lendületes, virtuóz és hatalmas keresletnek örvendő ORBÁN GYÖRGY kápráztatja el a közönséget, míg dobon az új generáció egyik legjobbja, CSÍZI LÁSZLÓ, az ütőhangszereken pedig a csodálatos CZIBERE JÓZSEF lesz hallható.

 

ELSA VALLE AFROCANDO koncert

Időpont: 2016. december 30-án, pénteken, 20 órától
Helyszín: Budapest Jazz Club
Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.

 

Belépőjegy: 1400 forint

Diákigazolvánnyal rendelkezőknek és nyugdíjasoknak: 1000 forint

Jazztanszakos hallgatóknak (diákigazolvány felmutatásával) ingyenes

 

A BJC Bistro pedig számos ételkülönlegességgel igyekszik minden érzékszervre kiterjedő élményekben részesíteni azokat, akik nem csupán egy kiváló jazz koncertre szeretnének ellátogatni, hanem emellett emlékezetes kulináris élményeket is keresnek. Különleges finomságokból összeállított étlap, minőségi alapanyagok, változatos ajánlatok és elérhető árak jellemzik Budapest legújabb zenés gasztronómiai pontját.