zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Új dalt adott ki az Elefánt Madarak címmel, amihez természetesen klip is jár. A zenekar évzáró koncertjén, december 16-án a Dürer kertben lesz majd először élőben is hallható a szerzemény.

 

el 600.jpg

 

A 'Madarak' a tavaszra ígért új lemez előfutára: jól mutatja, hogy a fiúk szerencsére még nem fogytak ki a kísérletező kedvből és valóban mindig képesek megújulni, de azt kizárólag magukra jellemzően teszik.

 

A madarak meszes héjú tojással szaporodó, melegvérű gerinces állatok. Mellső végtagjaik szárnyakká módosultak. A madárfajok nagy része ma is repülő életmódot folytat, repülésüket a szárny felépítése teszi lehetővé. A madarak szárnya repülés közben úgy tereli a levegőt, hogy a szárny felett gyorsabban áramoljon, mint alatta. (Wikipédia)

 

Az Elefántot elkezdték foglalkoztatni a Madarak, az eredmény pedig mától látható-hallható. Az új dal lényegét így foglalta össze Szendrői Csaba frontember: "A Madarak talán az egyik legkönnyedebb legelszállósabb valami lett, ami eddig kikerült a kezeink közül. Egy csalódott szerelmes siralma, aki épp megtanul továbblépni. Elkezdtünk komolyan foglalkozni azzal, hogy elektronikus zenét hangszeren játszunk el, kísérletezni azzal, hogyan lehet a hangzásunk analóg es digitális egyszerre. Jól esett a dalt írni és felvenni is, az új lemezen sok olyan szín lesz, ami eddig így vagy úgy kimaradt, az egészen sötéttől az egészen vidámig. Élvezzük, hogy bármit megcsinálhatunk, és hogy ezzel egyre inkább élni is tudunk."

 

Az Elefánt Budapesten legközelebb december 16-án lép fel a Dürer kertben az Illuzio társaságában lép fel, ezen a koncerten lehet majd először élőben hallani a Madarakat is. A készülő lemez előfutáraként fogható fel a megújult arculat is, ami egy még letisztultabb mondanivaló felé jelöli ki az utat.

 

 

 

 

 

Elefánt Facebook: https://www.facebook.com/elefantofficial/

Dürer kert esemény: https://www.facebook.com/events/536999353141912/

Elefánt Instagram: https://www.instagram.com/elefantofficial/

Elefánt YouTube: https://www.youtube.com/user/elefantofficial