zenesz_logo.png



Úgy látszik, a keresztbe tett ujjak a zenei életben is szerencsehozó babonaként funkcionálnak: a nemrég alakult Fingers Crossed Production ugyanis a téli időszakban is jobbnál jobb bulikkal színesti a Dürer Kert esemény naptárát.

 

bc 500x500.jpg

 

 

Úgy látszik, a keresztbe tett ujjak a zenei életben is szerencsehozó babonaként funkcionálnak: a nemrég alakult Fingers Crossed Production ugyanis a téli időszakban is jobbnál jobb bulikkal színesti a Dürer Kert esemény naptárát. A közönség rögtön egy fűtött hangulatú elektronikus partival ünnepelheti a december beköszöntét, ugyanis a hónap első péntekjén a nashville-i triumvirátus, a Basecamp ad itt koncertet.

 

A három producerből alakult trió az életük főműveként számon tartott legutóbbi, In Stone névre keresztelt EP-je miniturnéjával látogat el hazánkba. A gárda a budapesti dátum előtt több nagyobb európai országban is megfordul, így zenél majd például Németországban, Dániában, Franciaországban és Angliában is. A tagok elmondása szerint az új lemez komor, sötét hangulata az élő bulikba is begyűrűzik majd, amely egyfajta eklektikus összegzése lesz a Basecamp eddigi munkásságának. A hangulat tehát garantált, de az est line-upja további különleges csemegéket tartogat. Az elektronikus brigád előtt zenekaros felállásban lép majd színpadra a magyar iamyank és az AGAVOID. A koncertek után azonban koránt sem ér véget az este, a Basecamp-hangulat szinten tartásáról Christopher Waver gondoskodik majd speciális szettjével.

 

 

 

 

2016. december 2. 21.00, Dürer Kert

Basecamp (USA - OSWLA Rec.)

iamyank (live band)

AGAVOID

Christopher Waver

 

Jegyár:

Elővétel: 2000 Ft

Helyszíni: 2500 Ft

Jegyelővétel: https://tixa.hu/basecamp_durerkert

Esemény: https://www.facebook.com/events/246096685791689/

Zene: https://www.youtube.com/watch?v=juI1VuY0CKI

 

.