zenesz_logo.png



2016. április 9-én a Papp László Budapest Sportarénában Bródy János ismét bebizonyította, hogy a dalok halhatatlanok. Ezt az ünnepi koncertet most egy DVD-t, két CD-t és egy hatvanoldalas illusztrált szövegkönyvet tartalmazó exkluzív digibook-kal örökítették meg az érdeklődők számára.

GR071_BRODY70 350x.jpg

 

Bródy János, Kossuth- és Liszt-díjas, a Magyar Köztársasági Érdemérem Középkeresztjével elismert zeneszerző-szövegíró-előadóművész, röviden dalszerző, 2016 áprilisában betöltötte a 70. életévét. Ebből az alkalomból barátai és tisztelői kérésére és mindenki örömére lett még egyszer Bródy János koncert az Arénában. 2016. április 9-én volt az ünnep, melynek során a művész minden különösebb hetvenkedés helyett tartott egy jubileumi koncertet, ahol három órán keresztül megosztotta velünk dalokba foglalt véleményét szerelemről, barátságról, küzdelemről, szabadságról, magánéletről és köztársaságról.

 

A BRÓDY 70 exkluzív kivitelű digibook tartalmazza az Aréna Koncert felvételét – a számok eredeti sorrendjével – DVD-n, valamint két CD-n az elhangzott dalok szerkesztett változatát, és ráadásként találunk benne egy különleges hatvanoldalas, koncertfotókkal illusztrált szövegkönyvet.

 

“Fantasztikus volt a hangulat, lélekemelő három óra, igazán nagy és megható ajándékot kaptam a 70. születésnapomra!” – írta ki Bródy János a Facebook oldalára április 10-én, egy nappal az Aréna koncert után. Most lehetővé vált, hogy megosszuk mindenkivel ezt a különleges élményt, és eltegyük magunknak örök emlékül a BRÓDY 70 Aréna Koncert felvételeit. Szép és örökbecsű karácsonyi ajándék is lehet!

 

http://brody.mediastorm.hu/

Melody Produkció a GrundRecords kiadásában