zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Február 10-én 20 órától a Harmónia Jazzműhely rendezésében a Szőke Nikoletta Quartet koncertezik a Budapest Jazz Clubban.

 

szoke_niki1.JPG

 

 

A 2005-ös Montreux Nemzetközi Jazz Fesztiválon a 30 év alatti énekesek világvetélkedőjén első díjat kapott a magyar énekesnő SZŐKE NIKOLETTA, aki a közönségdíjat is elnyerte. Niki egyike azon ritka művésznőknek, akit nem csak a közönség, de a szakma is ajnároz.

 

Kétségkívül ő a legnagyobb új énekes tehetség ebben az országban. New Yorkban, Berlinben, Londonban és Koppenhágában is koncertezett hatalmas sikerrel, az utóbbi esetben a dán TV is leadta a koncertet. de még nagyobb diadalt aratott Japánban, ahol már az ötödik albuma kel el többezres példányszámban.  Budapesten Bobby McFerrinnel duettezett. A dobos kivételével, ugyanazokkal a zenészekkel lép fel nálunk is, mint akikkel meghódította Japánt.

 

A zongorista SZAKCSI LAKATOS RÓBERT 1995-től zenei versenyek során nyerte el a kategóriadíjakat – egyebek között a legjobb zongorista és a legjobb szólista díját Krakkóban, valamint a szóló-zongora vetélkedőben az első helyet a 2000-es Montreux-i Jazz Fesztiválon. 2005.-ben, az avignoni jazz fesztiválon a Bolla Quartet tagjaként nyerte el a legjobb szólistának kijáró elsőséget. Az ő szóló és trió lemezei szintén Japánban tarolnak. Bőgőn Niki férje, BARCZA HORVÁTH JÓZSEF, kiváló bőgősöktől hemzsegő hazánknak is egyik legjobbja játszik. Könnyeden és melodikusan kezeli hangszerét, kíséretben és szólistaként egyaránt lenyűgöző. Dobon RADICS MÁTÉ mutatja be számottevő tudását.

 

Időpont: 2017. február 10. – 20 óra

Helyszín: Budapest Jazz Club

Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.

 

Belépőjegy: 1600 Ft 

Diákigazolvánnyal rendelkezőknek és nyugdíjasoknak: 1200 forint

Jazztanszakos hallgatóknak (diákigazolvány felmutatásával) ingyenes

 

 

Niki így énekel:

 

 

 

A BJC Bistro pedig számos ételkülönlegességgel igyekszik minden érzékszervre kiterjedő élményekben részesíteni azokat, akik nem csupán egy kiváló jazz koncertre szeretnének ellátogatni, hanem emellett emlékezetes kulináris élményeket is keresnek. Különleges finomságokból összeállított étlap, minőségi alapanyagok, változatos ajánlatok és elérhető árak jellemzik Budapest legújabb zenés gasztronómiai pontját.