zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
2016. november 17-én Grand Mexican Warlock koncert az Akvárium Klubban, fellépnek még a Kamikaze Scotsmen és a SONYA.

 

GMW_press2016_700.jpg

 

 

 

A köztudatba szupergroupként berobbant Grand Mexican Warlock 2009 óta meghatározó szereplője a magyarországi zenei életnek. Pszichedelikus rockjukkal az elmúlt 6 év során a hazai klubok és fesztiválok mellett megjárták Európa számos színpadát is. Ezidáig három nagylemezük látott napvilágot, a debütáló Aeons album 2010-ben, majd 2014-ben a Hell Sweet Hell, harmadikként pedig ez év márciusában a szimplán III címet viselő korong, mely CD formátum mellett vinylen és kazettán is megjelent. Mindhárom lemez kiemelt figyelmet, valamint számos elismerést és díjat kapott mind a közönség, mind a szakma részéről. Az évek során két alkalommal is meghívást kaptak a Petőfi Rádió Akusztik műsorába, valamint kis költségvetésű, ám annál ötletesebb videoklipjeik mellett egy 3D-s stúdió live session is rögzítésre került.

 

 

 

 kamikaze_700 .jpg

 

 

 

 

Az idén ötéves Kamikaze Scotsmen két kislemez és számtalan koncert után viszonylag csöndesebb oldalát mutatta az elmúlt két évben. Ennek végeredményeként a zenekar büszkén mutatja be első nagylemezét, a Modern Day Gardening-et, melynek tizenegy száma az immáron négy tag szélsőséges, egyszerre könnyed és feszült személyes tere, és legfőbb menedéke volt az elmúlt időszakban.

 

 

 

 

sonya 700.jpg

 

 

A SONYA zenekar 2013-ban alakult 5 tagú, kezdetben két dobossal működő formáció. Legismertebb videoklipes daluk a Viva Comet dij nyertes Kitchenfloor. Nem rég jelent meg legújabb videójuk, ami a Krypta című dalukhoz készült, és amit jelenleg a zenekar legkiforrottabb dalaként emlegetnek. A 2015 októberében megjelent Celine Gibassier című EP-jük után hamarosan újabb 5 dalos anyaggal jelentkeznek.

 

Jegyek:

Kedvezményes elővételes: 1200 Ft

Normál: 1600 Ft

Online jegyvásárlás: http://akvariumklub.hu/programok/grand-mexican-warlock-sonya

 

 

Kapunyitás: 20:00

 

További infók: 
GMW ​Facebook:  http://goo.gl/JDWYJH

GMW Bandcamp: https://goo.gl/UNyKKI

GMW Youtube: http://goo.gl/8zNRLm

GMW Instagram: http://goo.gl/mzK279