zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Continoomnak – Schrott Péter formációjának – Tear Down The Walls című dalára új klip készült.

 

A 2015 májusában megjelent egy dal, amely megmutatta, hogy a metál és dubstep jó barátok is lehetnek. 2016 októberében, az eMOTIV aRTS csapatának jóvoltából ez a szerzemény egy lyrics videó formájában látott napvilágot.

 

 

 


 

 

A kisfilm egyik különlegessége, hogy a szöveg megjelenik a képkockákon, közben mégis tisztán láthatóak a zenekar tagjai. A letisztult, minimalista, fekete-fehér klipet Gerő András Péter készítette, Szondi Zsolt operatőrrel karöltve.

 

Új zenekaráról Schrott Péter („Az év rock hangja The Voice nevű tehetségkutatóban, illetve a „Tűzmadár” frontembere), nemrégiben így nyilatkozott: Eléggé pacifista embernek tartom magam, és ha egy szóval ki akarnám fejezni az egészet, akkor ez egy világbéke zenekar. Szeretem azokat a szövegeket megírni, amelyek lelkesítőek, amelyek összehozzák az embereket, amelyek görbe tükröt mutatnak a közönség felé.”

 

Mikor lehet élőben is hallani a Tear Down The Walls című számot?

Legközelebb Szombathelyen, 2016. október 30-án, ugyanis a zenekar a „Végállomás klub” Halloween partyján lép fel.  De Budapest sem marad ki a jóból: legközelebb november 12-én találkozhat a tisztelt nagyérdemű a fiúkkal a Dürer kertben, majd november 17-én a Fushion Night keretein belül a BackStage pubban.

 

Hivatalos weboldal: http://www.continoom-music.com

Facebook: https://www.facebook.com/continoom/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/continoom/

Soundcloud: https://soundcloud.com/continoom