zenesz_logo.png



November 10-én újra az Orfeum színpadán a Roadkill Cafe! A zenekar frontján Galambos Dorina és Mihályi Réka mellett ezúttal Mujahid Zoltán, aki Pély Barnabást váltja.

 Roadkill 700.jpg

 

 

 

November 10-én újra az Orfeum színpadán a Roadkill Cafe! A zenekar frontján Galambos Dorina és Mihályi Réka mellett ezúttal Mujahid Zoltán, aki Pély Barnabást váltja. Vendégként ismét feltűnik Tóth Vera. A kiváló énekesekből és zenészekből álló 12 fős formáció főként soul és funky zenékből, valamint a Motown korszakból merítve, egy nagyzenekaros koncert autentikus hangulatával garantálja a felejthetetlen élményt!

 

Sokunknak már ismerősen cseng a Roadkill Cafe név. A zenekar 20 éve alakult meg, alapító és jelenlegi tagjai többek között Pély Barna (ének), Romhányi Áron (zongora), Mészáros Gábor (ütőhangszerek), Csizmadia László (basszusgitár) és Kárpáti Rudolf Csaba (dob). A Roadkill Cafe igényes és autentikus örömzenélésével hamar a hazai klubélet meghatározó szereplője lett. Tagjait a soul, funky és blues stílusok szeretete hozta össze. A méltán ismert és elismert énekesekhez adjuk hozzá a hazai zenei élet kiváló zenész művészeit, így megkapjuk ezt a hihetetlenül kreatív, minden szempontból egyedi formációt.

 

A kezdetben 8 tagú zenekar fellépései a tagok más irányú elfoglaltságai miatt 2004-ig szüneteltek. 2004-től azonban alkalmanként újra összeállt egy-egy felejthetetlen örömzenélésre mind a tagok, mind a közönség örömére. A kezdeti lendületnek azonban egy tragikus esemény vetett végett, sajnos a zenekar dobosánál, Kárpáti Rudolf Csabánál agydaganatot diagnosztizáltak. A műtétet követően agyvérzés következtében újra kellett tanulnia alapvető életfunkciókat is, beszélni és járni. Kárpi emberfeletti kitartással küzdött, míg hihetetlen szorgalma és erőfeszítései végül meghozták az eredményt; egy évtizednyi gyakorlás után újra visszaáll az együttesbe dobolni. Küzdeni akarása, példaértékű kitartása és muzikális tehetsége génjeiben vannak, hiszen édesapja nem más, mint a hatszoros olimpiai bajnok kardvívó Kárpáti Rudolf, hazánk sporttörténetének egyik legeredményesebb és legsikeresebb sportolója. Édesapja vívását technikai felkészültség, magas fokú taktikai érettség, fegyelem és rendkívüli tempóérzék jellemezte, mely muzikalitásának egyenes következménye volt.

 

 

rk 700.jpg

 

 

 

A Roadkill Cafe koncertjein rendszeresen fellépő frontemberek között olyan elismert énekesek szerepelnek, mint Galambos Dorina (TV2 Megasztár), Mihályi Réka (Group’n’Swing), Mujahid Zoltán (TV2 Megasztár), Pély Barnabás (United). Az együttes koncepciója, hogy az igényes, magas színvonalú produkciók a meghívott vendégművészek részvételével még tovább színesítse. A vendégek az állandó tagok mellett vagy helyett fognak bekapcsolódni néhány alkalom erejéig, arra ügyelve, hogy a produkciók egyik fontos eleme a baráti viszonnyal járó pozitív hangulat megmaradjon.

 

Legközelebb, november 10-én, a nívós Orfeum Mulató ad otthont a Roadkill Cafe koncertjének. Az Orfeum csodálatos enteriőrével a régi kávéházak és mulatók egyedülálló hangulatát sugározza, fantasztikus az akusztikája, a látványos vizuális effektek viszont már a modern kort idézik. November 10-én Pély Barna helyett Mujahid Zoltánt láthatja és hallhatja a közönség, illetve újra színpadra lép Tóth Vera is, akit az Orfeumban immár harmadik alkalommal köszönthet köreiben a Roadkill Cafe. A felejthetetlen élmény garantált! A koncert után a fergeteges hangulat folytatásáról pedig Dj Suri Imi gondoskodik.

 

 

 

 

 

ROADKILL CAFE

2016. november 10. 21 óra

Orfeum Pesti Mulató (Budapest, Erzsébet krt. 43-49, 1073)

 

Jegyrendelés: https://www.jegy.hu/venue/orfeum-club

További Információ: https://www.facebook.com/roadkillcafeband/