zenesz_logo.png



A vámpírok életét már a vér sem teszi színessé, hétköznapjaik is szürkék és unalmasak – derül ki az Anton Vezuv új, I’m a Mooch című videoklipjéből.

 Anton_Vezuv_IMAMOOCH_700.jpg

 

 

 

 

A vámpírok életét már a vér sem teszi színessé, hétköznapjaik is szürkék és unalmasak – derül ki az Anton Vezuv új, I’m a Mooch című videoklipjéből, amelyet az együttes Halloween napján mutatott be a nagyközönségnek. A budapesti indie-zenekar új kislemezéhez készült videót az a Szabó Áron rendezte, akivel a banda a „legjobb styling” díjat hozta el az idei 2. Magyar Klipszemlén korábbi közös munkájukkal, a Far Camp Song-hoz rendezett klippel. Az új videóval párhuzamosan az I’m a Mooch egy remix társaságában digitális kislemezen is megjelent a Klinik gondozásában. A Halloween napján megjelent klipben Gyulai István, a zenekar frontembere játssza a főszerepet.

 

„Amikor eldöntöttük, hogy ismét Szabó Áronnal dolgozunk, tudtam, hogy megint valami freaky cucc lesz, hülye ruhákban kell furcsa dolgokat csinálnom. Például a koporsóba befekvés nem a legjobb program… De a művészetért bármire hajlandó vagyok. Igazából jól szórakoztam, és egy autentikus dolog lett a végeredmény” – mesélte a klipről és a forgatásról a frontember. Gyulai István megjegyezte: „az I’m a Mooch című dal nem a vámpírokról, hanem a csajozásról és a férfiban gerjedő elementáris, állati vágyról, a klip ugyanakkor az élet másik oldalát mutatja be: egy szomorú vámpír 135. születésnapi zsúrját, aki unja az öröklétet.”

 

 

 

Anton_Vezuv_700.jpg

 

 

 

Az I’m a Mooch videoklip premierjével egy időben a dal digitális kislemezen is megjelent. A zenekar Bandcamp-oldalán meghallgatható vagy letölthető. A single-ön az Anton Vezuv korábbi zajfelelőse, az experimentális elektronikus zenében utazó Perro Lulú remixe is helyet kapott. A digitális kislemez limitált példányszámban egy stílszerű, Halloween napjához illeszkedő ajándék kíséretében meg is vásárolható mind az Anton Vezuv, mind a Klinik honlapján.

 

 

 

 

 

 

 

 

I’m a Mooch kislemez: https://antonvezuv.bandcamp.com/album/im-mooch-single-2016

Anton Vezuv Facebook-oldal: www.facebook.com/antonvezuv

Anton Vezuv web: www.antonvezuv.com

Klinik Label: www.kliniklabel.com

 

Fotó: Jakab Péter (zenekari fotó), Garai Gábor (családi fotó)