zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Október 28-án, pénteken Társalog Minden Csillag, a Mocsok 1 Kölykök lemezbemutató koncertje a Kuplungban.

 

M1KI 700.jpg

 

 

 

Október 28-án, pénteken a Kuplungban ingyenes koncert keretein belül mutatja be új lemezét a Mocsok 1 Kölykök zenekar.  Az egyedülállóan szellemes, fanyar humorú szövegeiről és letisztult popzenéjéről ismertté vált srácok több mint 3 év után jelentkeznek új anyaggal, amely Társalog Minden Csillag címmel válik elérhetővé a koncert napján az összes digitális zeneszolgáltatónál. (Érdemes beírni a magyar-angol Google fordítóba, ha kíváncsi vagy honnan a cím.) Az albumról már 2 dal is ismerősen csenghet a közönségnek, hiszen az előfutárként megjelent klipes Aranykor, és a Szakad a kép című dal is sokat pörgött az országos rádióknál.

 

 

 

M1K_CONVERSE_COVER 400x400.jpg

 

 

 

A zenekar szerint megérte várni a rajongóknak ugyanis minden eddiginél egységesebb, de annál változatosabb lemezt sikerült összerakniuk.  A koncert különlegessége, hogy a régebbi közönség kedvencek mellett minden új dal elhangzik majd az este folyamán illetve különleges vendégek is lesznek. Színpadra lép többek között a felvételeken is vendégeskedő Pulius Tibor (Supernem) illetve a produceri munkát végző Horváth Barna (Soerii & Poolek) is.

 

A Mocsok 1 Kölykök előtt fellép még hazai alternatív zenei underground életben egyre intenzívebben jelen lévő, új énekesével élőben először felálló Zephyr, és a Magidom zenekar is, akik szintén új anyagaikat mutatják be így lényegében egy tripla lemezbemutatós péntek estére számíthatunk a Kuplungban!

 

 

 

 

 

 

 

 

Szakad a kép:

https://youtu.be/xVoSrgbB6Sw

Esemény: https://www.facebook.com/events/564622347061771/

Mocsok 1 Kölykök: https://www.facebook.com/mocsok1kolykok/

Zephyr: https://www.facebook.com/zephyrzenekar/

Magidom: https://www.facebook.com/magidom/