zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
2016. október 28-án, pénteken a Harmónia Jazzműhely rendezésében a Karosi Júlia Quartet koncertezik a Budapest Jazz Clubban.

karosi quartet_700.jpg

 

 

Karosi Júliát 2010-ben a Zeneakadémia által indított tehetséggondozó pályázat öt kiemelt hallgatója közé választották. Díjakat és elismeréseket szerzett nemzetközi versenyeken Lengyelországban és Franciaországban, a következő évben pedig a Magyar Jazz Szövetség második helyezéssel jutalmazta Sketches című saját szerzeményét.

 

Saját zenekarát, a Karosi Júlia Quartetet 2010 óta vezeti. 2014 áprilisában a rangos Jazzahead! fesztiválon, Brémában képviselték hazánkat. Számos jelentős fellépést tudhatnak maguk mögött itthon és külföldön egyaránt.

 

Első lemezét és mellé egy négyszámos kislemezt a japán Whereabouts Records adta ki 2012-ben. Második lemeze 2014-ben jelent meg a New York-i Dot Time Records gondozásában. A Hidden Roots című lemezt telt házas koncerten mutatták be 2014 márciusában a Budapesti Tavaszi Fesztiválon. A zenekar elsősorban az énekesnő saját szerzeményeit játssza. A zene dinamikus, magán viseli a magyar és közép-európai zene ritmikai sokszínűségét.

 

A Karosi Júlia Quartet tagjai: Karosi Júlia – ének, Tálas Áron - zongora, Bögöthy Ádám - bőgő, Varga Bendegúz – dob.

 

Belépőjegy: 1400 forint

Diákigazolvánnyal rendelkezőknek és nyugdíjasoknak: 1000 forint

Jazztanszakos hallgatóknak (diákigazolvány felmutatásával) ingyenes

 

Karosi Júlia Quartet koncert
Helyszín: Budapest Jazz Club
Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7
Időpont: 2016. október 28. – 20.00 óra

 

 

 

 

 

A BJC Bistro számos ételkülönlegességgel igyekszik minden érzékszervre kiterjedő élményekben részesíteni azokat, akik nem csupán egy kiváló jazz koncertre szeretnének ellátogatni, hanem emellett emlékezetes kulináris élményeket is keresnek. Különleges finomságokból összeállított étlap, minőségi alapanyagok, változatos ajánlatok és elérhető árak jellemzik Budapest legújabb zenés gasztronómiai pontját.

 

Karosi Júlia Facebook 

 

Szeretettel vár mindenkit a Harmónia Jazzműhely!