zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Kocsis Tibor számára az X-Factor győzelem csak a kezdet volt. Az „Irány az élet” és az „Új holnap” után már harmadik szólólemeze jelenik meg a Gold Record gondozásában „3” címen.

 

Kocsi Tibo 700.jpg

 

 

 

Kocsis Tibor legújabb albuma szeptember végén jelent meg tizenegy vadonatúj dallal. Az első két maxi a retro jegyében született. Újdonság a „Chuck Norris”, ami egy humoros hangvételű nóta a kultikus színészről. Zenéjét Vödrös Márton szerezte, szövegét Szente Vajk írta. Az első single a „Másolt kazetták”, „Linda” főcímdalának feldolgozása telitalálat lett. Hab a tortán, hogy klipjében ismét feltűnik a karate bajnok rendőrnő szerepében Görbe Nóra, a korszak egyik kulcsfigurája. Az album tizenegy nótája kimerítően bemutatja Kocsis Tibor világát, aki szöveg vagy dalszerzőként a legtöbb dalban alkotóként is szerepel.

 

 

 

Kocsis_Tibor_cover_450x.jpg

 

 

 

A „3” nem csak a retróról szól, sőt hangzása egyáltalán nem nosztalgikus, inkább letisztult és modern. Téma választásában, hangvételében kifejezetten sokrétű album született. „Minden benne van, ami mostanában foglalkoztat engem. Szerepel benne egy dal az elmúlásról, egy másik nóta pedig pont a jelen pillanat élvezetéről és minden korszak szépségéről szól. Természetesen az örök téma, a szerelem, a szerelmi bánat, az elválás is felbukkan; de kitérek a hazai közállapotra is, ami olykor aggaszt engem. Árnyékország című dalom arról szól, hogy miért olyan búskomorak az emberek Magyarországon, és hogy ennek változnia kell.” – foglalja össze az énekes, aki reméli, hogy a „3” című album nem csak kellemes zenei élményt, de lelki feltöltődést és erőt is ad majd rajongóinak.

 

 

 

 

 

www.goldrecord.hu

www.kocsistibor.hu