zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Harmónia Jazzműhely rendezésében 2016. október 7-én 20 órától a Vörös Nikolett Quartet lép fel a Budapest Jazz Clubban.

 

vn 700.jpg

 

 

VÖRÖS NIKI nem egyike a számos jazz tanszakon végzett, jazz klubokban fellépő, de – talán érhető okokból – könnyedebb műfajokban utazó énekeseknek. Ő virtigli jazz énekesnő, aki bármilyen jó anyagból képes minőségi jazzt alkotni. Enyhén füstös hangja beleillik a hagyományba, ötletesen, de mértéktartóan rögtönöz, érzéssel énekel, és nagyszerű összhangban működik zenészeivel.

 

Bemutatkozó albuma szenzációsan sikerült, eredetiségéhez nem fér kétség. Ami viszont figyelemre méltó, hogy három évvel ezelőtti – lemezbemutatóval egybekötött – debütálása a BJC-ben telt házat vonzott és tomboló sikert aratott. Niki a legendás londoni 606 Klubban, angol kísérettel is elvarázsolta a közönséget. A kvartett másik három tagja is egészen kiváló zenész és roppant igényes, feszes, de ugyanakkor emészthető muzsikát játszik. Zongorán VÖRÖS LÁSZLÓ, bőgőn CSUHAJ-BARNA TIBOR, dobon a kiváló JESZENSZKY GYÖRGY kíséri az énekesnőt.

 

Hogy ne vegyetek zsákbamacskát, hallgassatok bele:

 

 

 

 

Belépőjegy: 1400 forint

Diákigazolvánnyal rendelkezőknek és nyugdíjasoknak: 900 forint

Jazztanszakos hallgatóknak (diákigazolvány felmutatásával) ingyenes

 

Helyszín: Budapest Jazz Club
Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7
Időpont: 2016. október 7. - 20 óra

 

A BJC Bistro pedig számos ételkülönlegességgel igyekszik minden érzékszervre kiterjedő élményekben részesíteni azokat, akik nem csupán egy kiváló jazz koncertre szeretnének ellátogatni, hanem emellett emlékezetes kulináris élményeket is keresnek. Különleges finomságokból összeállított étlap, minőségi alapanyagok, változatos ajánlatok és elérhető árak jellemzik Budapest legújabb zenés gasztronómiai pontját.

 

Szeretettel vár mindenkit a Harmónia Jazzműhely!