zenesz_logo.png



Az INTERTON Group idén is gondol azokra, akik audiovizuális eszköz vásárlási céllal látogatnak ki a Budapest Music Expo-ra.

 

akciĂł 700.jpg

 

Az INTERTON Group idén is gondol azokra, akik audiovizuális eszköz vásárlási céllal látogatnak ki a Budapest Music Expo-ra. Az alábbiakban a Yamaha keverő, a Heil Sound mikrofon és a High End Systems fénypult akcióra hívják fel a figyelmet.

 

Audio részen kezdjük rögtön a Yamaha-val. Egyik legsikeresebb digitális keverőpult sorozatuk a TF család tagjait rendelheti meg kedvezményes áron. A Yamaha TF1, TF3, vagy TF5 keverőpultokra a Budapest Music Expo kiállításon kitöltött megrendelőlappal további 5% kedvezményt biztosítunk. Az akció több keverőpult vásárlása esetén is érvényes!

 

Hatalmas öröm számunkra, hogy képviselt gyártóink között köszönthetjük a legendás – professszionális mikrofonokat gyártó - amerikai Heil Sound-ot. Most bevezető áron a kiállításon megrendelt Heil Sound mikrofonokra 10% kedvezményt biztosítunk.

Egy őrületes High End Systems akcióra is számíthatnak a résztvevők, ám ez az akció nem ér véget a Budapest Music Expo-val, hanem a készlet erejéig tart! Az akció keretén belül a HedgeHog 4E fénypultot elképesztően alacsony áron, 2.999 EUR + ÁFA összegért lehet megvásárolni! Ráadásul az akció már 1db fénypult vásárlása esetén is érvényes. Ennek az akciónak az igénybevételéhez a vásárlónak ki kell töltenie egy részletes adatlapot.

 

Kérdés esetén kollégáink a helyszínen mindenben segítenek, illetve műszaki kérdésekben is hasznos tanácsokkal látják el az érdeklődőket. Az INTERTON Group a G7 standhelyen lesz megtalálható!

 

BUDAPEST MUSIC EXPO

Helyszín: HUNGEXPO (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

Időpont: 2016. október 7-9.

Bővebb információ: http://budapestmusicexpo.hu/