zenesz_logo.png



A tavalyi európai klubturnéja után most végre itthoni klubokban is fellép a hazai elektronikus zene kiemelkedő zenekara, a Žagar.

 

 zagar_700.jpg

 

 

Fotó: Nagy Márton

 


Az idén 15 éves évfordulóját ünneplő csapat még a nyár elején a Budapest Parkban adott nagyszabású koncertet, ahol a Wings of Love-ból ismert Underground Dívákkal álltak újra színpadra. Ősszel a hazai klubok mellett azért Londonban is adnak majd egy szülinapi koncertet.

 

A nyári fesztiválszezon után a mostani aktuális koncertrepertoárjuk inkább a 15 év legsikeresebb számairól szól majd. Ugyan új lemezre még várni kell, de nemsokára várható egy speciális 'point of view' videó és egy Anniversary remix album, melynek az egyik előszele a napokban a neves angol kiadónál (Saved) megjelent 'Parachuted' c. hipnotikus techhouse track, amely egy korábbi, a 'Parachute to Eternity' c. Zagar felvétel egyfajta reinkarnaciója.

 

 

https://soundcloud.com/savedrecords/parachuted

 

 

A klubturné számos állomásán vendégek is lesznek az NKA Cseh Tamás Program jóvoltából, mégpedig a hazai színtér egyik új feltörekvő egyénisége iamyank, valamint a Passed zenekar.

 

09.16  Sopron, Búgócsiga

09.17  Debrecen, Roncsbár

10.08  Győr, Rómerház

10.14  Pécs, Est Café

10.17  Budapest, Várkert Bazár

10.28  Miskolc, Helynekem

10.29  Budapest, Prlmnt

11.10  London, Nambucca

12.29  Budapest, A38

 

 

 

15 Years of Zagar – Videomix az elmúlt 15 évről

 

 

 

 

https://www.zagarmusic.com/

https://www.facebook.com/zagarmusic/