zenesz_logo.png



Öröm a Zene - a XII. Roxiget Fesztivál és tehetségkutató verseny döntője 2016. szeptember 3-án, Szigetszentmiklóson.

 paddy 700.jpg

 

Paddy and the Rats

 

 

Nyár eleji programajánlónk folytatásaként, most már az "Öröm a zene"– XII. Roxiget Fesztivált szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Természetesen beszámolunk a döntőbe jutott tehetségkutatós zenekarokról, akik szeptember 3-án mutatkoznak be élőben a Kéktó Szabadidő Parkban a remek szakmai zsűri előtt.

 

A zsűriről

 

A szakmai zsűribe neves zenészeket sikerült megnyerni, a több fordulós zenei verseny nívós megmérettetéséhez. A kezdetektől Hrutka Róbert (zeneszerző, gitáros), Leskovics Gábor (PUF, Kiscsillag), Ábrahám Zsolt (HS7) majd az évek során csatlakoztak még: Papp Szabolcs (Supernem), Pálmai Zoltán (ex P.Mobil, Ex Beatrice), Nagy Ádám (Roy & Ádám Trió), és Kiss Sándor (ITI). Az idén csatlakozik Pásztor Sámuel (Anna & the Barbies) valamint az „Öröm a zene” sorozat és a Cseh Tamás Programiroda közös képviseletében Andrásik Remo, aki a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára.

 

 

 

roxiget 450.jpg

 

 

 

A döntős zenekarok

 

HOT BEAVER (Budapest) https://www.youtube.com/watch?v=t02XWY_Rv9s

KÖPÖNYEGFORGATÓK (Miskolc)

ME ILL (Budapest) https://www.youtube.com/watch?v=KIfGc0cbPcw

SHEEPSKIN (Gyál) https://www.youtube.com/watch?v=AhUwA2HIuzA

THE OD (Göd) https://www.facebook.com/oceans.divided/videos/vb.512843725428239/958616170850990/?type=2&theater

THE ROYAL FREAK OUT (Budapest) https://www.youtube.com/watch?v=TOa4uImdKbM

 

 

OD_650.jpg

 

THE OD (Göd)

 

 

 

 

A fesztiválról

 

Az idei fesztivál programjában a döntőbe jutott amatőr zenekarok versengése utána a fesztivál folytatásában a Junkie Jack Flash (tavalyi győztes) majd a helyi felhozatalból a Kisfüzet, Bravó Johnny, a Divina Machina és a nagyágyúkból a P. Mobil és az  Paddy and the Rats koncertjeit élvezheti a Kéktó közönsége a Roxiget színpadán.

 

További információk: www.roxiget.hu