zenesz_logo.png



Augusztus 9-11-ig ismét eluralkodik a zeneőrület Székesfehérvár belvárosában! A világhírű német Mo’Blow mellett a hazai jazz-funk szcéna krémje vonul fel a színpadokon.

 

MoBlow 700.jpg

 

Mo’Blow

 

 

Augusztus 9-11-ig ismét eluralkodik a zeneőrület Székesfehérvár belvárosában. A világhírű német Mo’Blow mellett a hazai jazz-funk szcéna krémje vonul fel a színpadokon. Többek között Szakcsi Lakatos Béla, a Garami Funky Staff, a Varga János Project, az Oláh Krisztián Trió, a Kéknyúl Hammond Band, KosziJanka és az Irie Maffia énekesnő, Sena koncertjeit élvezhetjük idén.

 

Újjászületése óta idén harmadik alkalommal lesz Alba Regia Feszt a királyok városában. A háromnapos fesztivál ez alatt a röpke pár év alatt máris hazánk egyik legjelentősebb zenei eseményévé nőtte ki magát. Az idei évben két helyszínen várják a jazz, a funk és általában véve a jó muzsikák szerelmeseit Székesfehérvárra.

 

 

 

 

 

 

A berlini Mo’Blow az egyik legizgalmasabb jazz-funk csapat a nemzetközi palettán, koncertjük garantáltan felrázza majd kedélyeket. Vidám, energikus zenéjükkel még egyszer utoljára megörvendeztetik a közönséget. 2016. augusztus 10-én a Hotel Magyar Király előtti téren búcsú turnéjuk keretében látogatnak el Magyarországra. Vissza nem térő alkalom!

 

 

alba regia program 1_400.jpg

 

 

 

 

A fesztivál első napján Szakcsi Lakatos Béla illetve a Varga János Poject koncertjét hallhatjuk ugyanitt, másnap a Mo’Blow előtt a Garami Funky Staff muzsikál, de a záró nap is ígéretes: a nagyszínpadon KosziJanka, a Kék Nyúl Hammond Band és a hátborzongatóan szexi hangú, Sena lép fel.

 

Az idei Alba Regia Feszt a dívák fesztiválja, tehetséges és gyönyörű énekesnők csokra várja a lágyságra és finom muzsikára éhezőket; Munkácsy Esztert és Zabos Reginát is láthatjuk a nagyszínpadon.

 

A Múzeum Udvar meghitt légkörében pedig többek között Vörös Janka, az Oláh Krisztián Trió és a Várallyay Petra Trio nyújtanak majd felejthetetlen élményt.

 

A nagy történelmi és kulturális múlttal rendelkező város 1967-től csaknem húsz éven át otthont adott az Alba Regia Jazz Fesztiválnak. A fesztivál két főszervezője, Mits Gergő, előadóművész, a Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszékének vezetője, többek között a United zenekar basszusgitárosa és Vörös Tamás, előadóművész, a Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskola művészeti igazgatója. Céljuk egy hosszú távú zenei projekt kialakítása, nem csak a nyári fesztivál keretein belül, hanem egész évre kiterjesztve.

 

 

 

 

alba regia program 2_400.jpg

 

 

Az augusztus 9-11-ig tartó Alba Regia Feszt nagyszínpados koncertjei Székesfehérvár város támogatásának köszönhetően ingyenesen látogathatóak. A Múzeum Udvar eseményeihez a belépő 500 Ft!

 

Alba Regia Feszt

2015. augusztus 9-11.

Székesfehérvár belváros

Helyszínek: NAGYSZÍNPAD Hotel Magyar Király előtti tér;

Múzeum Udvar

 

A NAGYSZÍNPAD koncertjei ingyenesek!

A Múzeum Udvar koncertjein a jegyár 500 Ft

 

www.albaregiafeszt.hu