zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Július 21-én a Budapest Parkban ad koncertet hazánk egyik legszínvonalasabb gitárzenekara, a Blahalouisiana.

 

Blahaluisiana Sajto 3.2._700.jpg

 

 

 

 

A fesztiválszezon kellős közepén ezzel a koncerttel kedveskednek a fővárosi rajongóknak. Az est során a zenekar után Odett is fellép, így duplán megéri elnézni a Parkba ezen a csütörtök nyári estén!

 

Ne szalajtsd el az alkalmat, hogy a sok-sok fesztivál mellett egy igazán autentikus környezetben is megtekinthesd a Blahalouisianat. A Budapest Park színpad július 21-én átalakul egy hangulatos nappalivá.

 

„Egy vérbeli Blahalouisiana koncert lesz az összes dalunkkal, melyek az albumunkra is felkerültek. A nappali tematika azért alakult ki, mert ezzel is közelebb érezzük magunkat a közönséghez, hangsúlyozzuk, hogy ez egy közös élmény. Nem számít, hogy fesztivál vagy egy kis klub a helyszín, mindenképpen szeretnénk bevonni Blahalouisiana lakosait abba az intim térbe, ahol mi is jól érezzük magunkat.” – jegyzi meg Schoblocher Barbara énekesnő.

 

A Blahalouisiana-nak nem régiben jelent meg albuma a csapat elmúlt négy évének kivonata, 12 magyar és angol nyelvű dallal, melyeket a Budapest Parkban élőben is meghallgathatunk. A repertoár része lesz a csapat első két magyar nyelvű sikerdala az "Első Reggelen" és az "Ahol összeér" valamint az angol nyelvű "Walking In The Rain" - ami a nemzetközi Balcony Tv chartot vezette hónapokon át -, de elhangzik majd a legújabb slágerük, a "Deeper (I’m Going Deeper)" is.

 

 

Blahalouisiana / Odett koncert

Budapest Park

2016. július 21., kapunyitás: 18:00 óra

Jegyvásárlás:

http://www.budapestpark.hu/event/366

Video: https://www.youtube.com/watch?v=VExlAf6Rzyw

https://www.youtube.com/watch?v=-NQTnXsbhcA

https://blahalouisiana.bandpage.com/

www.goldrecord.hu