zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Július 15-én másodszor lép idén nyáron a Budapest Park színpadára az Irie Maffia

 

im700.jpg


A tizenegyedik évében járó zenekar fennállása alatt az összes hazai fesztiválon és a klubszínpadon fellépett már, biztosítva ezzel helyét az ország legjobb – és legkeresettebb –zenekarai között. A csapat természetesen idén sem pihen: tavasz eleje óta Champions Tour névre keresztelt turnéjával járja az országot, ezzel a műsorral érkeznek a Budapest Parkba is.

 

Az este során elhangzanak majd legkedveltebb slágereik. A dalok és a zenészek profizmusa, illetve a korábbi Budapest Parkos fellépések a garancia arra, hogy kitűnő nyáresti szórakozásban lesz része a koncertre látogató közönségnek.

 

A bemelegítésre a Jónás Vera Experimentet kérték fel, akikkel régi jó kapcsolatot ápolnak. A zenekart 2011-ben alapította a tehetséges, fiatal dalszerző-gitáros-énekesnő.

 

Az Irie Maffia részt vesz a Bátor Tábor Alapítvány kampányában, melyben 15 zenekar vall őszintén félelmeiről, erőt adva ezzel a gyerekeknek a gyógyuláshoz. A kampányhoz készült, a zenekarról rajzolt grafikával és idézettel díszített pólókat a helyszínen is meg lehet vásárolni.

 

 

 


Irie Maffia, vendég: Jónás Vera Experiment

Budapest Park, 2016. 07.15, 18 óra

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/506029139584391/