zenesz_logo.png



A Hahó Együttes által Apa a legnagyobb hős címmel gyerekdal lett a Honeybeast slágeréből!

 

 

 

 

A Hahó Együttes gyerekeknek szóló dalai, saját szerzeményei mellett frontemberükkel, Kardos-Horváth Jánossal ismert kortárs hazai előadók dalaiból válogatva gyerekbarát szövegűvé varázsolja a dalokat, melyeket az eredeti énekessel együtt adnak elő. Ennek első komoly állomása a Honeybeast Legnagyobb hős című slágere, amelyből Jánosnak köszönhetően lett Apa a legnagyobb hős, amit Tarján Zsófival közösen rögzítettek és már a videoklip is elkészült hozzá.

 

 

 

 

 

tzs 500.jpg

 

 

“Ez a klip szerintem olyan, hogy a legborongósabb napon is mosolyt tud fakasztani. Vicces, aranyos és jók a vizuális megoldások benne! Örülök, hogy részese lehettem ennek a projektnek! Ajánlom mindenkinek korosztálytól függetlenül” – mondta el Tarján Zsófi.

 

 

Az eredeti dal szerzője, a honeybeastes Bencsik-Kovács Zoltán szerint “Az eredeti dal egyáltalán nem gyerekeknek való, mégis sok gyereknek a kedvence lett, talán a királyos/királynős metafora meg a fülbemászó dallam miatt. Remek ötlet csinálni egy olyan változatot, amely kifejezetten nekik szól. János dalait nagyon szeretem, a szövegei pedig kifejezetten nagy hatással voltak rám mindig is. A lehető legjobb kézbe került a projekt.”

 

Kardos-Horváth János, a Hahó Együttes énekese az alábbiakat mondta a dalról: „A gyerek első szuperhőse szerintem mindig az apukája vagy az anyukája, kicsit talán az apukája jobban. Ezért apukák bátran csináljanak nagy kalandokat a gyerekekkel. Sokszor azt hisszük, hogy egy rajzfilm nagy élmény, de egy egyszerű kemping vagy túrázás mindennél nagyobb dolog, és az apukák fontos feladata, hogy kalandokat és élményeket adjanak a gyerekeinek. Mostanában nagyon sok az elvált szülő, s elvált apukaként én is nagyon sokat pörgök a gyerekekkel, s azon vagyok, hogy a fentieket is megadjam nekik. S hogy akkor ki a nagyobb hős, apa vagy anya? Természetesen ez egy költői kérdés, nem lehet eldönteni. Így, ketten együtt a legnagyobb hősök a világon.”

 

 

Haho_Egyuttes_photo_650.jpg

 

 

A Hahó Együttes új gyereklemeze, Rózsi néni, sok a szatyor! címmel, 13 friss szerzeménnyel a közelmúltban jelent meg, s már kapható minden digitalis áruházban, így például ITT és ITT is, valamint fizikai formátumban is megvásárolható, IDE kattintva.

 

Adatok:

 

Cím: Apa a legnagyobb hős

Előadó: Hahó Együttes km. Tarján Zsófi (Honeybeast)

Alkotás éve: 2016

Zeneszerző: Bencsik-Kovács Zoltán

Szövegíró: Bencsik-Kovács Zoltán, Kardos-Horváth János