zenesz_logo.png



Megjelent a The Trousers legújabb klipje, ami a tavaly megjelent Mother Of Illusion című lemezük Sonic Desert című dalára készült.

 Trousers-pic_700.jpg

 

 

A The Trousers zenekar 2015-ben jelentette meg negyedik, MOTHER OF ILLUSION c. lemezét, ami itthon és számos külföldi országban kiemelkedő kritikákat kapott, a lemez dalait tucatnyi országban játszották és játsszák a mai napig.

 

A lemezhez a zenekar – a korábbi performance klipekkel ellentétben – filmszerű videókat tervezett, amelyek közül az első, a HYSTERICAL ROUTE 2015 júniusában jelent meg. A 70-es évek bűnügyi filmjeit idéző klip a hét videója lett egy spanyol rockoldalon, és Svájctól Ausztráliáig számos országban műsorra tűzték. A videót Szili László rendezte, akivel a The Trousers már előző lemez idején is dolgozott.

 

Egy évvel a Hysterical Route után végre elkészült a második videoklip, a SONIC DESERT, amit szintén Szili László rendezett. A kisfilm a kortárs filmsorozatok intróinak képi világát idézi, különleges, sejtelemes hangulatú alkotás, tele lenyűgöző vizuális ötletekkel. A klipet még februárban forgattuk (ezért szerepel még benne Iliás Ádám basszusgitáros, akit áprilisban váltott Lázár András), amit rendkívül aprólékos és hosszadalmas utómunkálatok követtek.

 

A zenekar legközelebb az ostravai rockfesztiválon lép fel július elején, a hazai közönség a Fezen záró estjén láthatja őket.

 

 

 


Web: https://thetrousersband.com/hu/
Facebook: https://www.facebook.com/thetrousers/