zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
R’n’b magyar népzenei motívumokkal és Csík János fantasztikus hegedűjátékával!

 

 

 

 

 

 

Megszületett az r’n’b hazai sztárjának legújabb dala. Az ’Elzárt Övezet’ egy könnyű pop dal, amelyben ezúttal a magyar etnikus dallamvilág motívumait is megtaláljuk. A tradíció és modern hangzás szépen egységbe forr az új számban, telitalálat!

 

„Évek óta szerettem volna olyan dalt írni, amelyben megjelenik a magyar folklór. Szeretem a népzenét, korábban is szívesen nyúltam különböző etnikumok zenei hagyományaihoz, legyen az afrikai, ázsiai vagy egyéb népzene.” – fejti ki az énekes, dalszerző.

 

A hegedű dallamot Csík János - Kossuth-díjas zenész, a Csík zenekar alapító tagja -játszotta fel. „Különösen olajozott volt a közös munka. János az első találkozóra már hozta is a hangszerét, feljátszotta, és meg is született a tökéletes végeredmény!” – meséli Caramel.

 

A dal szövege, az örök témát, a szerelem történetét járja körbe, de ahogy azt Carameltől megszokhattuk, most is többdimenziós az értelmezési mező. „Nem csak a szerelemről, a közönséggel való kapcsolatomról is énekelek az Elzárt Övezetben.” – árulja el az énekes.

 

Azt, hogy a dal hihetetlenül jól sikerült, és Caramel valamit „eltalált”, visszaigazolni látszik a tény, hogy a YouTube-on egy hét alatt közel 170 000 látogató nézte meg a videót. Gratulálunk!

 

 

www.caramelmusic.hu

www.goldrecord.hu