zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Április 29-én, pénteken 21 órai kezdettel a Fourtissimo Jazz Orchestra koncertezik az Opus Jazz Clubban

 GalĂŠria  Fourtissimo 700.jpg

 

 

 

A Fourtissimo Jazz Orchestra alapítói a Príma-díjas Kuna testvérek: Valéria, Márton, Gyula és Bence. A zenekar 2012 óta játszik a jelenlegi felállásban, kiegészülve négy kiváló sassion-zenésszel. Megalakulásuk óta számos sikert értek el, többek közt közönségdíjat vehettek át a VII. Jazzy Jazz dalversenyen, és meghívást kaptak a nagy múltú, németországi Gronau Jazz Fest-re is. Az utóbbi időszakban olyan neves előadókkal dolgoztak együtt, mint a Balkan Fanatik, Éliás Gyula Jr., Majsai Gábor, az Anima Sound System vagy a Belmondo.

 

Az elmúlt három évben előadott közel 300 koncertjük után az Opus Jazz Club színpadára igazán különleges műsorral készülnek: a tavaly megjelent "The Road So Far..." c. lemezük anyaga mellett a fúziós jazz olyan legendáinak dalai csendülnek fel, akik sok inspirációt adtak a Fourtissimo tagjai számára.

 

Így hallhatóak lesznek többek közt a Maynard Ferguson Band, a Weather Report és Chick Corea szerzeményei a Fourtissimo és Somos András átdolgozásában (aki a zenekar billentyűse-fuvolistája - és nem utolsósorban - kiváló dalszerzője.)

 

A koncert létrejöttét az NKA támogatja.

 

Közreműködik:

Kuna Valéria - trombita, ének

Kuna Gyula - trombita

Kuna Bence - kürt, ütőhangszerek

Kuna Márton - harsona

Geier Attila - gitár

Somos András - billentyűk, fuvola

Éder Ferenc „Lá” - basszusgitár

Kottler Ákos - dob

 

 

 

 

https://www.facebook.com/events/1706679099620651/

https://www.youtube.com/watch?v=5dA396f1HTA