zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Megjelent Mujahid Zoli legújabb dala, az Indulj el, amely angol verzióban a Lift Me Up címet kapta. A lendületes, magával ragadó dallamvilág, a pozitív dalszöveg és Zoli különleges orgánuma adják ennek a dalnak a teljességét.

 

 

 

 

Indulj el - a legújabb saját szerzeményem, melyet egy felismerés ihletett, miszerint túlságosan sokszor nem vagyunk elég bátrak ahhoz, hogy a saját megérzéseinkre hallgassunk, és fontos döntésekben merészen cselekedjünk. Nem figyelünk eléggé önmagunkra, a vágyainkat gyakran háttérbe szorítjuk, az álmainkat pedig meghagyjuk álomnak. A dalom legfontosabb üzenete az, hogy a boldog és kiegyensúlyozott életnek a kulcsa az önmegvalósítás és az önazonosság. Az újrakezdés lehetősége bármikor és bárki előtt adott tehát. Azt szeretném közvetíteni az Indulj el című dalon keresztül az embereknek, hogy merjenek tenni bátor lépéseket afelé, hogy megvalósulhassanak az álmai.” – nyilatkozta Zoli a dallal kapcsolatban.

 

A dal angol nyelvű verziója: Lift Me Up

 

Zoli egy ország előtt vált ismertté a Megasztár korai szériájában, immár összes lemeze megvásárolható a digitális áruházakban is. Óriási kincsek ezek, hiszen kiváló minőségben már nagyon nehéz hozzájutni a dalaihoz, most azonban a teljes életműve megvásárolható és élvezhető formában vált elérhetővé.

 

Zoli, aki már egészen kis korában elkezdett zenével foglalkozni, a jazz-ének tanár szakos diplomáig jutott, majd jazzongorát kezdett tanulni.  A pop, a soul, britpop és a funk és nagyon közel áll hozzá, koncertjeinek repertoárja is  ezen műfajokból építkezik.

 

 

MZ_InduljEl_cover_450x.jpg

 

 

 

 

Inspirálólag hatottak rá olyan előadók, mint George Michael, Whitney Houston, Beyoncé, Stevie Wonder és George Michael, akiknek a szerzeményeit gyakran beépíti a fellépéseibe is, ugyanakkor vallja, hogy koncertjei nem lennének teljesek magyar nyelvű dalok nélkül, így saját, anyanyelvű dalai mellett elmaradhatatlanok Máté Péter vagy Cserháti Zsuzsa, Demjén Ferenc és az LGT klasszikusai is.

 

Zoli tavaly állandó tagja volt a „Cserháti Zsuzsa – Máté Péter emlékkoncert” elnevezésű országos koncertsorozatnak, melyben Tóth Verával, Keresztes Ildikóval és Varga Miklóssal lépett színpadra. Immár a Budapest Jazz Orchestra oszlopos tagjaiként, számos sláger jegyzőjeként, valamint a legutóbb Eurovíziós Dalfesztivál legjobb négybe jutott versenyzőjeként jelenleg sem tétlenkedik, érdemes követni Őt:

 

https://www.facebook.com/MujahidZoli/?fref=ts

 

További Mujahid Zoli információk és dalszövegek:

http://www.zeneszoveg.hu/egyuttes/267/mujahid-zoltan-dalszovegei.html

 

Egyéb infók:

www.ecdc.hu

www.zeneszoveg.hu