zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Zséda készülő nagylemezén egy igazi kuriózum, Demjén Ferenccel énekelt duettje, az Úgy szeretném is szerepelni fog.

 

ZsĂŠda ĂŠs DemjĂŠn_700.jpg

 

 

Zséda gőzerővel készül legújabb nagylemezének kiadására. Bár az album megjelenésére még kicsit várniuk kell a rajongóknak, az énekesnő és Demjén Ferenc a közelmúltban mutatták be duettjüket, amely Zséda új lemezén is hamarosan hallható lesz.

 

A közös dal igazi kuriózum, hiszen a könnyűzenei élet más generációját képviselő, két ikonikus alakjának előadásában hallható. A régi Bergendy slágert a Malek család férfitagjai hangszerelték át. Az Úgy szeretném produkció további különlegessége, hogy szimfonikus zenekar kíséretében hallható. „Régóta ismerjük egymást, de a közös munka még szorosabbra fűzte a kapcsolatunkat.  Ezzel a produkcióval egy régi álmom vált valóra, mert nagyon szeretem Demjén Rózsi slágereit. Örülök, hogy újra elénekelte velem ezt a dalt, amelynek a szövege és dallamvilága is nagyon közel áll hozzám.” – nyilatkozta a közös produkció kapcsán Zséda.

 

„Nagyon örülök annak, hogy Zséda számára is ilyen kedves ez a szám. Még a 70-es években játszottuk ezt a dalt és tavaly nekem is ismételten bekerült a repertoáromba. A közös feldolgozással újra szárnyakat adtunk a dalnak, és remélem, újból belopja magát az emberek szívébe.” – tette hozzá Demjén Ferenc.

 

A dalt Zséda idén megjelenő legújabb lemezén is élvezhetik majd a rajongók, amely korábban extra produkcióként A Dal 2016 színpadán is felcsendült a két sztár előadásában.

 

http://www.zseda.hu/