zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Bevállalósra s merészre sikeredett a Watch Me debütálása. Új daluk, a „Naked Man” ugyanis kétnyelvű lett, s hogy fokozzák a meghökkentést, egy vagány UV klipet forgattak hozzá. A zenekar bemutatkozó koncertje április 5-én lesz a Toldiban.

 

Watch_Me700 cr.jpg

 

 

 

A 2015-ben alakult zenekar nem aprózta el egyáltalán a bemutatkozást, s komoly felütéssel igyekeztek felkerülni a hazai zenei élet palettájára. A kétnyelvű dal önmagában rizikós lehet, de a zenekar vállalta a kockázatot.

 

„Minden újítás rizikós, ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni. Amikor felmerült, hogy kellene egy MC, akkor nem volt kérdés, kihez megyek” – árulta el Baracskay Rita, a Watch Me szaxofonosa. „Véleményem szerint Bom az ország egyik legjobb szövegírója, egy iszonyatosan jellegzetes sodrással. Ő magyarul ír, magyarul él és magyarul agyal. Soha nem követném el azt a bűnt, hogy arra kérjem, tegye mindezt angolul. Ha két ember tiszteli egymás művészetét, akkor nem kér a másiktól számára idegen dolgot.”

 

A klipnél sem aprózták el a dolgot, itt is szerettek volna valami olyat mutatni, amire itthon eddig még nem nagyon volt példa, illetve nem így, s nem ebben a formában.

 

 

 

 

 

„Ahhoz, hogy egy ilyen ötlet egyáltalán felmerüljön, a körülöttünk lévő legkreatívabb emberre volt szükségünk, mégpedig Szundi Dalmára. Ihletője és megalkotója is volt egyben a klipnek” – mesélt a kulisszatitkokról Rita.

 

„Húsz órát forgattunk egy huzamban úgy, hogy utána egyből mentünk játszani. A fellépésen kicsit érdekesen néztünk ki. A rendezőnk, Scrabo Sepherd és az Auróra Vision csapata – Helényi Tamás, Regőczy Zoltán és Papp Simona Corina – tett róla, hogy a gépezet egy percet se álljon. Hihetetlenül profi stáb, és nem kis dolog, hogy bevállalták ezt az ötletet.”

 

Aki kíváncsi a Dósa Szelina (ének), Baracskay Rita (szaxofon), Csintalan György (dob), Csintalan Márk (gitár) és Meidl András (basszusgitár) alkotta Watch Me zenekarra, az április 5-én mindenképpen látogasson el a Toldiba, április 8-án pedig az Iskolába, ahol az INDYGO előtt lépnek fel.

 

 

Watch Me Bemutatkozó Koncert


Időpont: 2016. április 5. 10:00

Helyszín: Toldi Mozi (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36–38.)

Belépő: 500 Ft

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/457291281062101/

Watch Me Facebook: https://www.facebook.com/watchmeband/