zenesz_logo.png



A Fish! zenekar Idő van című lemezének bemutató koncertje március 27-én az A38-on!

 

 

 

 

 

Március 27-én, ezen a csodás vasárnapon nem csak a nyári időszámítás veszi kezdetét, hanem új fejezet nyílik az ország legjobb partyrock csapatának életében is. Nincsenek véletlenek, Idő van címmel új lemezt jelentet meg a Fish! a Gold Record gondozásában, hogy ismét egész pályás letámadást intézzen lendületes poppunk slágereivel. Az új dalok még újabbak, a régiek még régebbiek!

 

Az új album az idő tematikáját járja körbe, és a zenekar, tőlük egyáltalán nem szokatlan módon, különleges lemezmegjelenéssel készült ezúttal is. Az Idő van a digitális és CD formátum mellett egy egyedi, limitált példányszámú USB karórán is megjelenik, amit a lemezhez készült friss póló kollekcióval együtt már most be lehet szerezni (www.fishonline.hu).

 

 

 

FISH_frontcover_2k 400x.jpg

 

 

 

A srácok elmondása szerint az album az eddigi legszínesebb munkájuk zeneileg. Dobosuk, Hámori Dávid egy éve csatlakozott hozzájuk és jó adag metálos húzást adott az egyébként sem gyenge alapoknak. De a lemezre a rájuk jellemző dinamikus és keményebb hangzású dalok mellett olyan már ismert, pophoz közelebb álló slágerek is felkerültek, mint a jelenleg legtöbbet játszott magyar rádiós listavezető Ne is figyelj rám vagy a Gyújtsuk fel.

 

Ezekhez a dalokhoz csatlakozott tegnap este a Huszonötödik óra, a következő klipes dal a lemezről. A videó tökéletesen mutatja be azt a pozitív és elsöprő energiát, amit egy Fish! koncert során a közönség a saját bőrén is tapasztalhat.

 

Hasonlóra lehet számítani március 27-én az A38-on is, amely nyárig az egyetlen budapesti koncertje lesz a csapatnak. Másnap pedig munkaszüneti nap és jóleső izomláz, a koncert előtt közönségtalálkozó és dedikálás az orrbárban, ahol az új lemez és az új pólók is elérhetőek lesznek.

 

www.goldrecord.hu

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/518157428357510/

További információk és meglepetések a hivatalos facebook oldalon: https://www.facebook.com/fishzenekar/

Jegyelővétel a koncertre: https://www.a38.hu/hu/program/fish-siklosi-ors-akusztik-hu

Album és új merch előrendelés: www.fishonline.hu

Kövessétek a Fish!-t itt:

https://www.facebook.com/fishzenekar/

https://www.youtube.com/user/fishzenekar

https://www.instagram.com/fishzenekar/