zenesz_logo.png



Sztárdobosok exkluzív bemutatók keretében mutatják be dobfelszerelésüket a Musikmesse 2016 Drum Camp rendezvényén.

 

Mike Terrana_(c)_Andreas Meer_650.jpg

 

 

Mike Terrana

 

 

A Musikmesse 2016 kiemelkedő esemény minden dobos és dobrajongó számára. A zenei vásár alkalmából megrendezésre kerülő Drum Camp eseményein hat, nemzetközileg elismert dobos fogja bemutatni dobfelszerelését és tudását, exkluzív bemutatók keretében. Karl Brazil, Mike Terrana, Jost Nickel és a többiek, naponta fognak színpadra lépni, majd a bemutató után autogramot osztanak, valamint dobbal és egyéb ütőhangszerekkel kapcsolatos kérdésekre válaszolnak. Mindemellett a dob szerelmesei különböző dobfelszerelésekkel és faanyagokkal ismerkedhetnek meg, dobokat próbálhatnak ki, szakértő tanácsok mellett, és megtalálhatják a saját stílusuknak legjobban megfelelő hangszert. A Drum Camp rendezvényeire a 11.0 csarnokban kerül sor.

 

 

Sztárdobosok testközelben

 

A 11.0 csarnok közepén kialakított 50 négyzetméteres hangszigetelt helységben - Sweat, Blood and Tears Box-ban – az érdeklődők napi nyolc előadásban, élőben élvezhetik a mesterdobosok energikus előadását olyan közelről, ahogy még soha azelőtt.

 

 

Karl Brazil_(c)_Matthias Mineur_650.jpg

 

 

 Karl Brazil

 

 

 

Drum Camp Showroom

 

Ezek a dobfelszerelések már megjárták a világ legismertebb koncerthelyszíneit és több ezer mérföldet utaztak a világ különböző pontjai között. A Showroom látogatói megismerhetik a Drum Camp összes fellépő dobosának eredeti dobfelszerelését. Igazi backstage hangulat várható, amikor 60 percenként valamelyik dobot a technikusok előkészítik és beállítják, majd a dob emelvénnyel együtt átviszik a ‘Sweat, Blood and Tears Box’-ba a következő dobos bemutató előadására. A Showroom közvetlen közelében lesz az Artist Lounge, ahol a dobosokkal találkozni, beszélgetni lehet.

 

 

 

Jost_Nickel_(c)_Marco_Hammer_650.jpg

 

 

Jost Nickel

 

 

Gear Corner

 

Azoknak a látogatóknak, akik most készülnek belépni a dob világába, vagy többet szeretnének megtudni a különböző dobszerelésekről, a Gear Corner (Szerelés Sarok) igazi interaktív tanulásra csábító hely lehet. Profik mutatják be a különböző stílusokhoz használatos dobfelszereléseket – az elektromos dobtól kezdve a jazz dobokon át a heavy-metal felszerelésekig. A látogatók szakértők segítségével próbálhatják ki a dobokat, és ismereteket szerezhetnek a dobokhoz használatos faanyagokról, és azok hangra gyakorolt hatásáról.

Az előadások, a beszélgetések, a tanácsadás minden látogató számára ingyenesek.

A Frankfurti Zenei Vásár hivatalos honlapja: www.musikmesse.com