zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A 70. évforduló alkalmából megjelenik a "Ráadás", Bródy János legújabb stúdiófelvételeinek albuma, melyen néhány régebbi dal újraértelmezése mellett vadonatúj szerzemények is szerepelnek.

 

brody-70-szuletesnapi-koncert-700.jpg

 

 

Bródy János, Kossuth- és Liszt-díjas, a Magyar Köztársasági Érdemérem Középkeresztjével elismert zeneszerző-szövegíró-előadóművész, röviden dalszerző, 2016 áprilisában betölti a 70. életévét. Ebből az alkalomból barátai és tisztelői kérésére és mindenki örömére lesz még egyszer Bródy János koncert az Arénában. Április 9-én este fél 8-kor kezdődik az ünnep, ahol minden különösebb hetvenkedés helyett tartanak egy jubileumi koncertet, melyen Bródy János két órán keresztül megosztja velünk dalokba foglalt véleményét szerelemről, barátságról, küzdelemről, szabadságról, magánéletről és köztársaságról.

 

A legutóbbi, Az Illés szekerén című albuma dupla platina példányszámot ért el, és elnyerve a szakma és közönség elismerését is, az Év Lemeze Fonogram díjban részesült. A nagy sikerre való tekintettel a 70. évforduló alkalmából a Trimedio Musichoz tartozó Grundrecords gondozásában február végén megjelenik a Ráadás, Bródy János legújabb stúdiófelvételeinek albuma, melyen néhány régebbi dal újraértelmezése mellett vadonatúj szerzemények is szerepelnek majd.

 

 

Brody_Raadas_cover500.jpg

 

 

 

A "Ráadás" ráadásul az eddigi Bródy albumokkal együtt most bakelit lemezen jelenik meg, és Bródy 70 címmel korlátozott számban, díszdobozban is kapható lesz. A gyűjtemény a koncert napján kerül forgalomba.

 

2016. április 9-én az Arénában ünnepeljük meg együtt, hogy létezik még szabad művészet Magyarországon, és örüljünk annak, hogy Bródy János még egyszer nagykoncertet ad, és megmutatja, milyen egy szabad és szuverén művész, aki bízik abban, hogy a dalok halhatatlanok.

 

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Időpont: 2016. április 9. 19:00
Jegyek: Ticketa