zenesz_logo.png



A Headstock pop punkként definiálja stílusát, legújabb nótájuk a Cipősdoboz, melyhez elkészült a videoklip is, amit az mi is közreadunk.

 

 

 

 

A dorogi Headstock zenekar jelenlegi felállásban 2011 óta zenél együtt, 2012-ben kiadták a Minden vég, egy új kezdet című EP-jüket. Azóta főleg single számok kiadását helyezik előtérbe, de tervezik, hogy ezek a dalok előbb-utóbb egy nagylemez formájában öltenek majd testet. Az eddig kiadott dalok, amelyekhez videoklip is társul: Hagyd meg nekünk, Keringő és a Tegnap képei címet viselik.

 

2013 őszén egy 10 állomásos turné keretében a Follow The Waterrel számos helyre eljutottak az országban, valamint  Felvidékre is, ahol nagy sikerrel koncertezek. Jövőbeli terveik között szerepel egy nagylemez elkészítése és az, hogy minél több városban fellépjenek az országban. Nemrégiben bejutottak az A38 és a Petőfi Rádió által szervezett Talentométer tehetségkutató elődöntőjébe, így lehetőségük volt fellépni az A38 színpadán is, ami hatalmas élményt jelentett a zenekar számára.

 

A Headstock pop punkként definiálja stílusát, legújabb nótájuk a Cipősdoboz, melyhez elkészült a videoklip is, amit most mi is közreadunk.

 

A zenekar Facebook oldala