zenesz_logo.png



Az Imagine Dragons a Smoke + Mirrors koncertturnéja keretében 2016. január 20-án lép fel a Papp László Sportarénában, ahol előzenekara a The Biebers lesz.

 

biebers_600.jpg

 

A 2012-ben alakult The Biebers hat fős csapata alkotja az ország legkúlabb bandáját. Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a The Biebers mögött, pedig a zenei projekt olyan slágereket alkotott, mint a Sorry, a Dance vagy a Stay. Még akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram-díjkiosztón.

 

Később kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt. A The Biebers azóta is megállíthatatlan! A srácok az idei nyarat szinte a színpadon töltötték, hiszen miután májusban a második helyen végeztek a Nagy-Szín-Pad versenyen, Robbie Williams budapesti koncertjén is zenélhettek, majd brutális tempóra kapcsoltak és a fesztiválok közönségének is megmutatták, milyen az igazi ’galaktikus szexizés’! A munka azóta sem állt meg, a Puskás testvérek ugyanis ontják magukból az új dalokat, amit január 20-án az Imagine Dragons előtt is megmutatnak!

 

 

imagine_dragons_600.jpg

 

 

 

A 2008-ban alakult amerikai alternatív rock banda, az Imagine Dragons Radioactive című slágerével robbant be szerte a világon, amelyet az It’s Time, a Demons valamint a Top Of The World követett, új Smoke + Mirrors című lemezükről pedig az I Bet My Life vált a legnépszerűbbé.

 

A január 20-i koncertre jegyek még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.