zenesz_logo.png



Axl Rose és Slash kibéküléséről és a régi Guns N’ Roses összeállásáról szóló hírek igaznak bizonyultak, áprilisban a banda fellép az egyik legnagyobb amerikai fesztiválon.

 

Axl-Rose.jpg

 

 

Axl Rose 

 

Már hetek óta keringtek hírek arról, hogy újra összeáll a Guns N’ Roses, és úgy tűnik Axl Rose és Slash elásták a csatabárdot, így most hivatalosan is bejelentették, hogy a banda áprilisban fellép a Coachella Valley fesztiválon. A zenekar pontos felállása még nem ismert, de Axl Rose, Slash és Duff McKagan megerősítették, hogy ott lesznek a Coachella Fesztivál színpadán, arról viszont nem beszéltek, hogy kik lesznek a további tagok. Mint ahogy arról sem esett szó, hogy az áprilisi fesztivál koncertet követik-e újabb fellépések. Axl Rose, Slash és McKagan az 1993. július 17-i Buenos Aires-i Guns N’ Roses koncert óta nem léptek együtt színpadra.

 

 

 

 

slash.jpg

 

 Slash

 

 

 

Eddie Trunk, amerikai zenei újságíró és rock szakértő szerint tárgyalások folynak Steven Adler korábbi dobossal és Izzy Stradlin alapító ritmusgitárossal, arról, hogy ők is fellépnének áprilisban. Szerinte Frank Ferrer dobos maradna és a koncert nagy részét ő dobolná végig, de Adler is szóhoz juthatna.

 

 

 

 McKAgan.jpg

 

 

Duff McKagan

 

 

„Olyan pletykák is keringenek, hogy lesz néhány bemelegítő koncert és a Coachella Fesztivál után több Guns N’ Roses koncert is várható.” – mondta Eddie Trunk, de azt is hozzátette, hogy még semmi sem biztos, a dolog még meglehetősen képlékeny.

 

A Coachella Fesztiválra április 15-17 és április 22-24 között kerül sor a kaliforniai Indioban. A Guns N' Roses 1985-ös alapítása óta több mint 100 millió albumot adott el, leghíresebb dalaik, a Sweet Child O' Mine, a Welcome to the Jungle, a Paradise City vagy a November Rain.