zenesz_logo.png



Ha a Ferenciek terétől a Kálvin felé vesszük az irányt, vagy éppen a Váci utcán sétálunk és a Nyáry Pál felé vesszük az irányt, immáron több mint huszonegy éve hívogat a legendás zugivó!

 

Music Pub kĂŠp_450.jpg

 

 

 

 

Az őszi napsütést ezen a héten még szinte semmi sem zavarja meg, az esték egy kicsit még magukban őrzik a nyár mosolygós hangulatát. A Fat Mo’s Band hétfőtől csütörtökig a vendégek igényéhez alkalmazkodva tartja jam-sessionjeit, ahol minden dal, minden egyes hangjegy estéről-estére újabb és újabb értelmet nyer.

 

Hol halk háttérmuzsika, hol hamisítatlan tánczene szól Németh Szabó Mariann és P. Molnár Viktória jóvoltából, a háttérben pedig a nagyvilágot bejárt muzsikusok játszanak, mintha csak egy óceánjárón lennénk, ám szerencsénkre az a hajó ezúttal Budapest szívében állomásozik.

 

Pénteken a Kossuth-díjas Hot Jazz Band érkezik, aki abban a bizonyos Fat Mo’s hőskorban is hétről-hétre elkápráztatták a nagyérdeműt, most sem lesz másképpen, a swing hőskorát hozzák el a huszonegyedik századba.

 

Szombaton a Fat Mo’s Band énekesnői kiegészülnek Gere Orsolyával és Kiskalács Lucával, és a hétközi finomabb lüktetés funkyba vált, vasárnap pedig a Piano Bár hangjaival búcsúzhatunk a nyárias, vagy inkább tavaszias ősztől.

 

A koncertek előtt 19:00 órától, valamint a szünetekben és az élőzene után DJ Kisházi és Mr. Black játszik, a koncertek hétfőtől szombatig 21:00 órakor kezdődnek, a Piano Bár vasárnap 19:00 órától várja a vendégeket.

 

 

 

A heti program:

 

November 16. hétfő – November 19. csütörtök

Fat Mo’s Band Jam Session (pop, funky, jazz, blues, acoustic, lounge, soul, R&B, funky)

A hely saját zenekara végigkalauzolja a nagyérdeműt a képzeletbeli Fat Mo’s rádió hullámsávjának segítségével a világ zenei történelmén! A huszadik század elejétől egészen napjainkig, vendégekkel, vidáman és nagyon lazán!

 

 

 

hotfat_500.jpg

 

 

November 20. péntek

Hot Jazz Band (jazz)

A Kossuth-díjas zenekar visszatér nagy-nagy sikerei helyszínére, természetesen a legnagyobb magyar és külföldi slágerekkel!

 

 

 

FatMos-Band-2_MaklĂĄri TĂłt Attila_700.jpg

 

 

November 21. szombat

Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadó (pop, funky, jazz, blues, acoustic, lounge, soul, R&B, funky)

A hely zenekara és DJ-i zenés időutazásban részesítik a nagyérdeműt! A legnagyobb világslágerekre táncolhat a közönség 21:00-től, egészen hajnal 03.00-ig! Budapest egyetlen maratoni élőzenés showja!

 

November 22. vasárnap

Piano Bar (jazz, blues, pop)

Szabó Péter, a fiatal jazz-zongorista szemezget a jazz, blues és poptörténelem legismertebb dalaiból.

 

Fat Mo's Musc Pub Restaurant